Відбулася відкрита лекція к.с.-г.н., старшого викладача Климковецький А. А., з дисципліни «Біоресурси гідросфери та їх охорона»

24 листопада 2023 року

 Відбулася відкрита лекція к.с.-г.н., старшого викладача  Климковецький А. А., з дисципліни «Біоресурси гідросфери та їх охорона»

14 листопада 2023 року відбулась відкрита лекція кандидата сільськогосподарських наук, старшого викладача кафедри гідробіології та іхтіології Климковецького Антона Анатолійовича з дисципліни «Біоресурси гідросфери та їх охорона»

Лекція проведена відповідно до затвердженого графіка на факультеті Тваринництва та водних біоресурсів для студентів 3 курсу денної форми навчання ОП «Бакалавр», спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура», на тему «Антропогенне забруднення океану».

     Лекцію в очному форматі відвідали завідувачка кафедри гідробіології та іхтіології, доцент  Рудик-Леуська Н.Я,  доцент кафедри Хижняк М. І., старший викладач  Халтурин М. Б.  На початку лектор з’ясував чітко тему лекції, її структуру та актуальність, а також зв'язок з попередніми темами.

        

Лектором були розглянуті питання небезпечних наслідків екологічного характеру які залежать не тільки від рівня забруднення, часу життя забруднюючих речовин та процесів їх розсіювання і трансформації, але й обумовлені можливістю акумуляції хімічних сполук у морських організмах та передачі їх по трофічних ланцюгах.

       

     В цілому лекція к.с.-г.н., старшого викладача Климковецького Антона Анатолійовича проведена на високому науковому і навчально-методичному рівні та одержала позитивні відгуки колег і студентів.

Максим ХАЛТУРИН,

Старший викладач кафедри гідробіології та іхтіології

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook