Ярмарок вакансій – найкоротший та найефективніший шлях до працевлаштування, впевнено стверджують студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

16 листопада 2023 року

    В сучасних умовах підтримка студента, а саме його успішне працевлаштування – першочерговий акцент роботи відділу працевлаштування та видачі документів НУБіП України. Одним з ефективних методів такої співпраці є започаткування проведення «Ярмарки професій».

     10 листопада 2023 року, за ініціативи та сприяння начальника відділу працевлаштування та видачі документів Лідії Галайдюк, на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК пройшла зустріч роботодавців зі студентами випускних курсів під назвою «Ярмарок професій»

   

  Чим  унікальна подія? Перш за все тим, що було представлено студентам спектр кар’єрних можливостей: від технолога до керуючого підприємством. Крім того, що учасники мали можливість особисто поспілкуватися з представниками роботодавців, отримати інформацію про актуальні вакансії та вимоги щодо працевлаштування, вони з перших уст дізналися про нюанси харчових підприємств та особливості роботи технолога харчової промисловості. 

     

  У заході взяли участі відомі представники виробників продукції харчової промисловості, зокрема компанія AB InBev Efes; ТОВ "Сільпо", які є частиною торговельної мережі Fozzy Group; ТОВ «Гастрономічна імперія»; Гастро-бар "DVIR"; Компанію VITALITA; ТОВ "Хані Баджер"; ТОВ «Іт Ізі».

 

  

  З вітальним словом до учасників заходу звернулася декан факультету Лариса Баль-Прилипко. Вона подякувала присутнім роботодавцям із державних установ й приватного бізнесу, за активну співпрацю, наголосивши на актуальності проведення таких заходів, оскільки це допомагає студентам отримати перший досвід роботи за спеціальністю, а роботодавцям, в свою чергу, допомагає знайти молодих і цілеспрямованих спеціалістів.

  Кристина Чумікова, фахівець по підбору персоналу, представляла компанію AB InBev Efes, яка була утворена в результаті злиття бізнесів AB InBev і Anadolu Efes. Вона є одним із лідерів українського пивоварного ринку та спільним підприємством найбільшої у світі пивоварної компанії Anheuser-Busch InBev, а також найбільшої пивоварної компанії Туреччини Anadolu Efes. Має три броварні у Чернігові, Харкові та Миколаєві. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois; міжнародних ТМ: Hoegaarden, Leffe, Beck’s, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, Staropramen, Taller, Velkopopovickiy Kozel; а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулівське Оригінальне».

    

  Євгенія Фастовець, менеджер по персоналу та Олег Моргун, заступник операційного директора представили компанію постійних роботодавців факультету ТОВ "Сільпо", які є частиною торговельної мережі Fozzy Group.

 

   

    Fozzy Group — одна з найбільших торгово-промислових груп України. Має понад 600 торговельних точок на всій території країни та понад 35 000 найменувань товарів. Крім торговельних мереж, бізнес-інтереси групи компаній охоплюють виробництво харчової продукції та ресторанний бізнес.

  На завершення презентації компанії студенти отримали запрошення відвідати крафтову броварню Beermaster Brewery, яка розташована в ТРЦ Respublika Park.

  Успішний сімейний бізнес в ресторанній справі презентував Нікіта Сорока, який є засновником ТОВ «Гастрономічна імперія», Гастро-бар "DVIR". Нікіта, щоб краще розумітись в ресторанній справі прийшов навчатись на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Студентам запропонував не лише приєднатись до його команди, а й мати можливість в літній період отримувати практичні знання перебуваючи в даному закладі на практиці.             

     

   Наталія Чепель презентувала Компанію VITALITA, яка займається виробництвом натуральних дієтичних добавок.     

  Головний технолог Людмила Бойко, представниця ТОВ "Хані Баджер" запропонувала приєднатись студентам до створення колекції старовинних рецептів настоянок та наливок з усіх регіонів України.     

  HR Таїсія Алєйнікова та головний технолог Назарій Косіковський презентували українського виробника ферментованого слабогазованого безалкогольного напою-пробіотика ТОВ «Іт Ізі». Більше 1000 кв.м. виробничих приміщень з індивідуальним технологічним обладнанням, найвища якість сировини, контроль якості на всіх етапах виробництва (система безпеки харчових продуктів HACCP та сертифікація ISO 22000: 2018), високі санітарно-гігієнічні норми, сучасне ферментаційне відділення з екстрактором, системою промивання та маркування, лінією розливу та герметизації, усе обладнання ретельно очищається за допомогою CIP-мийки із застосуванням сертифікованих органічних дезінфікуючих засобів та маніпуляції з сировиною проводяться безконтактно в закритій стерильній тарі.

   Кульмінацією зустрічі стала чудова можливість поспілкуватись з роботодавцями, залишити контакти для співбесіди, практики та можливість скуштувати комбучу класичну, гранат, домашню вишневу наливку, настоянку на вощині та запашну піцу.

 

  Команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК висловлює щиру подяку усім компаніям-роботодавцям, партнерам та учасникам ярмарку, які були на цьогорічному заході та зробили його незабутнім; керівнику відділу працевлаштування та видачі документів Лідії Галайдюк, за чудову ідею та допомогу у проведенні даного заходу.

  Щиру вдячність висловлюємо славним воїнам ЗСУ! Завдяки їм ми маємо можливість продовжувати навчання, отримувати освіту, в той час, як вони в неймовірно складних умовах виборюють свободу та незалежність нашої рідної України.

Слава ЗСУСлава УкраїніГероям слава! 

Наталія Голембовська,
в.о. завідувача кафедри
технології м'ясних, рибних та морепродуктів

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook