26-та міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine очима студентів факультету харчових технологій та управління яістю продукції АПК

18 листопада 2023 року

    1-3 листопада 2023 р. відбулася довгоочікувана 26-та міжнародна виставка WorldFood Ukraine. Це найбільша в Україні фахова виставка, де було представлено більше ніж 250 виробників, дистриб’юторів та імпортерів продуктів харчування та напоїв; постачальників та виробників торговельного та виробничого обладнання, інгредієнтів, обладнання для пакування тощо.

     Спеціально для нашого студентства деканатом факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК було організовано виїзне практичне заняття-екскурсію. Отже студенти 3, 4 та 2ст курсів разом з кураторами Володимиром Василівим, Марією Жеплінською, Зінаїдою Буровою та Максимом Гудзенком мали змогу здійснити пізнавальну подорож у світ новинок та цікавинок харчової галузі.

     Це неймовірна подія! – захопливо ділиться враженнями староста групи ХТ-4-1 Павло Паламарчук. – Набагато більше учасників, ніж було цієї весни на минулій виставці, великий асортимент готової продукції, різноманітних смаколиків, крафтової та люксової продукції, а головне – всі учасники із задоволенням розповідають нам особливості технології виготовлення їх виробів, а це дорогого вартує! 
 
     Чудова виставка! Ми спробували багато цікавих продуктів та напоїв, новинок на ринку, яких ще немає у продажу, – зауважив найактивніший представник студентства факультету Володимир Типило. – Приємно, скільки уваги нам приділяли учасники виставки, а також ми отримали від виробників смачні подарунки. 
 

     Але наших студентів приваблює не лише дегустаційна сторона виставки. Студентку-дослідницю Марію Батіг зацікавило сучасне обладнання для сушіння харчових продуктів та сировини. Тож разом з доцентом Марією Жеплінською звернулась до представників фірми-виробника з пропозицією співпраці з нашим університетом щодо проведення спільних наукових досліджень в галузі розроблення інноваційних продуктів.
     Дякуємо організаторам і учасникам цьогорічної виставки WorldFood Ukraine за можливість приєднатись до глобальної спільноти професіоналів у сфері харчування, отримати доступ до найновішої інформації про тенденції світового та внутрішнього ринків, про виклики та проблеми харчової галузі, надихнутися на подальше фахове зростання.
     А головне – низько вклоняємось нашим захисникам за можливість навчатись, працювати та жити звичайним життям. Хай їх Бог береже!

Зінаїда Бурова,
доцент кафедри процесів і
обладнання продукції АПК
Павло Паламарчук,

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook