Магістри з якості, стандартизації та сертифікації підвели підсумки навчання на засіданні екзаменаційної комісії

24 листопада 2023 року

      21 та 22  листопада 2023 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулося засідання Екзаменаційної комісії для атестації фахівців ОС «Магістр» освітньої програми  «Якість стандартизація та сертифікація»  спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка».

Для проведення атестації, за наказом проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності, Вадима Кондратюка, була створена комісія у складі:  голови комісії Оксани Науменко (доктор технічних наук, професор), Галини Толок (кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції), Артема Антоненко (кандидат технічних наук, доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції), Юлії Сливи (кандидат технічних наук, доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції).  Секретарем екзаменаційної комісії була призначена Тетяна Розбицька (доктор філософії (PhD), доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції).

Із вступним словом до здобувачів та членів екзаменаційної комісій звернулися декан факультету Лариса Баль-Прилипко та заступник декана Наталія Слободянюк, які побажали усім продуктивної роботи, а здобувачам – бути впевненими у своїх виступах з представлення результатів досліджень та відповідях на запитання.

Під час захисту магістерських кваліфікаційних робіт здобувачі ОС «Магістр» презентували членам комісій результати своїх власних досліджень за темою роботи, що дало можливість оцінити її, а також встановити теоретичний та практичний рівень володіння матеріалом самого здобувача. Слід відмітити, що більшість тем магістерських робіт мали інноваційний характер.

На всі запитання, які члени комісії задавали здобувачам, були отримані чіткі, лаконічні та аргументовані відповіді. Присутні на захистах керівники магістерських робіт у своїх виступах позитивно характеризували як самих здобувачів, так і виконані ними роботи.

Оголошуючи результати захисту, голова екзаменаційної комісії відмітила високий рівень їх підготовки, актуальність і новизну проведених здобувачами досліджень, їх теоретичну і, особливо, практичну підготовку, як майбутніх кваліфікованих фахівців з якості, стандартизації та сертифікації  за спеціальністю 152 - «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», освітньої програми «Якість, стандартизація та сертифікація».

 

Викладачі та співробітники кафедри щиро вітають випускників з успішним захистом!

Бажаємо Всім подальших творчих успіхів, професійного та особистісного злету, натхнення, життєвих перемог!

Нехай ця сходинка на шляху вашої освіти стане відправною точкою до професійного життя і спонуканням до саморозвитку й надалі.

Бажаємо Всім здоров’я та мирного неба над головою!

 

 

Тетяна Розбицька
доцент кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook