День відкритих дверей на механіко-технологічному факультеті: зустрічаємо випускників шкіл, гімназій, ліцеїв України!

10 листопада 2023 року

 9 листопада 2023 року НУБіП України та зокрема механіко-технологічний факультет гостинно запросив випускників коледжів й технікумів України, батьків, викладачів та всіх бажаючих познайомитися з роботою факультету, дізнатися більше про навчання, можливості та перспективи.

 

  В ході зустрічі працівники факультету презентували спеціальності й освітні програми, навчальні та наукові експонати, що використовуються під час навчання. Гості охоче взаємодіяли з експонатами та дізнавалися про напрямки діяльності факультету.

 

 Декан факультету Вячеслав Братішко та завідувач кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка Юрій Гуменюк представили гостям навчальні лабораторії кафедри, матеріально-технічну та організаційні бази своїх підрозділів, забезпечення, можливості і перспективи освітнього процесу.

 

 Наприкінці, було багато запитань від аудиторії та чимало відгуків з приводу організації заходу. Переважно, майбутніх абітурієнтів цікавили умови вступу для пільгових категорій населення, можливість навчання за кошти державного бюджету, вартість проживання в гуртожитку, пріоритетність вибору спеціальності для вступу.

 Сподіваємося, що всі учасники заходу отримали заряд позитивних емоцій, гарно провели час та одержали необхідну інформацію для того, аби зробити правильний вибір!

 Вечера О.М.,  ст.викладач кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка.

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook