Навчально-пізнавальна екскурсія здобувачів ОП «Готельно-ресторанний бізнес» до готелю «Senator Maidan»

27 листопада 2023 року

    24 листопада 2024 року здобувачі ОП «Готельно-ресторанний бізнес» зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали один з готелів мережі «Senator Hotels and Apartments», готель «Senator Maidan», який знаходиться в самому центрі столиці.

  Провела екскурсію для студентів комерційний директор готелю Федорович Наталія, яка своїми розповідями закохала усіх присутніх у це місце.
  Під час екскурсії студенти мали можливість поринути в історію  готельної мережі «Senator Hotels and Apartments», яка була заснована в 2005 році та об’єднує три апарт-готелі в самому серці міста Києва. Першопочатково будівлі були розкішними маєтками, які належали представникам успішної ділової еліти Києва початку ХХ століття. Пізніше – переоблаштовані в багатоквартирні дохідні будинки. Не дивлячись на свою культурну значимість, ці споруди довгі роки були в занедбаному стані. Однак компанія DEOL Partners провела повну реконструкцію історичних будівель, перетворив їх на готельну мережу «Senator Hotels and Apartments».
  Студенти ознайомилися з номерним фондом та інфраструктурою готелю «Senator Maidan», отримали вичерпну інформацію щодо переліку послуг та спеціальних пропозицій. Мережа «Senator Hotels and Apartments» перша в Україні мережа апарт-готелів, яка підтримує єдині стандарти якості та обслуговування на незмінно високому рівні, створюючи при цьому унікальну атмосферу для гостей. 
  Чудова архітектура, вишуканий інтер’єр та атмосфера у готелі не залишила байдужим нікого з присутніх!

  Висловлюємо щиру подяку керівництву готельної мережі «Senator Hotels and Apartments» та комерційному директору готелю «Senator Maidan» Наталії Федорович за організацію і проведення заходу!

 
Лариса ГОПКАЛО,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook