Тримф творчості на "Осінньому вернісажі" в рамках проведення Тижня англійської мови

27 листопада 2023, 15:09
Шановні учасники та прихильники Тижня англійської мови "Осінній вернісаж"!
 
З радістю повідомляємо вас про результати конкурсу художнього малюнка, який відбувався в рамках Тижня англійської мови, який організувала та провела кафедра англійської філології НУБіП України. Цього року конкурс був особливим завдяки надзвичайно талановитим учасникам, які розкрили свою творчість та вміння в області мистецтва.
 
Після уважного розгляду та оцінювання всіх представлених робіт раді представити вам ім'я переможця. З великим задоволенням оголошуємо, що перемогу в конкурсі здобула студентка 1 курсу економічного факультету, спеціальність "Міжнародна економіка" - Гончаренко Ольга. Її малюнок не лише привернув увагу журі своєю оригінальністю та технікою, але й вразив душу глядачів своєю глибиною та виразністю. 
 
Ми вдячні всім учасникам за їхній внесок у конкурс і за те, що вони поділилися своєю творчістю з нами. Малюнки учасників вражали оригінальністю, кольоровою гамою та глибоким поглядом на тему "Осінній вернісаж". Ми впевнені, що творчий потенціал наших студентів дійсно вражає, і цей конкурс став свідченням їхньої художньої майстерності. Всі роботи були неймовірно цікаві та високого рівня, що робить вибір переможця ще більш складним завданням.
 
Гаряче вітаємо Ольгу Гончаренко та бажаємо їй подальших успіхів у творчості та вивченні міжнародної економіки.
 
Дякуємо всім за участь та за те, що робите "Осінній вернісаж" неповторним і надихаючою подією для всіх нас. Бажаємо подальших творчих досягнень та очікуємо з нетерпінням на наступні заходи!
 
З найкращими побажаннями,
Оргкомітет "Осіннього вернісажу"
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook