9 вересня 2023 року відбулась чергова тематична зустріч студентів учасників гуртка «Агротурист» з відомим фахівцем у готельній сфері, власником Smart Education Hotel School Олександром Чорним.

9 вересня 2023 року

     9 вересня 2023 року відбулась чергова тематична зустріч студентів учасників гуртка «Агротурист» з відомим фахівцем у готельній сфері, власником Smart Education Hotel School Олександром Чорним.


      На цей раз сконцентрувались на нагальних питаннях організації сервісу для туристів, асортименті послуг, їх індивідуалізації. Було приділено увагу проблемі обслуговування інклюзивних туристів.
     Зустріч пройшла у динамічній атмосфері, студенти мали можливість отримати відповіді на питання від професіонала сфери гостинності.
Сервіс, який видозмінюється в умовах війни, потреби ринку, які перестали бути стандартними, пропозиції, що набули нових особливостей – так можна охарактеризувати готельний бізнес сьогодення.

    Хочемо подякувати нашому надійному стейкхолдерові Олександру Чорному, який навіть у нелегких умовах – під сирени тривоги, бере активну участь у навчальному процесі, збагачені знань та умінь студентів.

Ірина Кудінова,
керівник наукового гуртка «Агротурист»

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook