Незважаючи на погодні умови в університеті розпочалася зимова екзаменаційна сесія

27 листопада 2023 року

З понеділка 27 листопада 2023 року на усіх факультетів та ННІ університету розпочалася зимова екзаменаційна сесія для студентів бакалаврату та магістратури денної форми навчання здебільшого в очному форматі, а це - понад 13,5 тисяч здобувачів вищої освіти, що навчаються у складі 598 академічних груп.

Найбільша кількість академічних груп студентів, які  приступили до сесії, налічується на факультетах ветеринарної медицини75, гуманітарно-педагогічному73, агробіологічному60інформаційних технологій50 академічних груп.

Поряд з тим, у студентів другого випускного року магістратури, як денної, так і заочної форм навчання, які напередодні успішно захистили свої кваліфікаційні магістерські роботи, цього тижня відбудеться довгоочікувана процедура вручення дипломів магістрів.

Тож, успішному старту зимової сесії 2023-2024 н.р., яка проводиться згідно графіка освітнього процесу, затвердженого наказом ректора Станіслава Ніколаєнка від 29 вересня 2023 року № 955, та  «Положення про проведення екзаменів і заліків у НУБіП України», передувала значна та кропітка робота кожного студента та викладача.

Кожному здобувачу вищої освіти бакалаврських та магістерських освітніх програм необхідно було виконати програму кожного освітнього компонента осіннього семестру, а саме: прослухати курси лекцій, виконати та здати усі виконані лабораторні й практичні роботи, написати та захистити курсові роботи (проєкти), скласти заліки тощо. 

Деканати факультетів та дирекції ННІ заздалегідь розробили та затвердили розклади проведення заліків і екзаменів, захисту курсових робіт та проектів для студентів і розмістили їх на офіційних web-сторінках факультету чи ННІ у рубриці «Зимова екзаменаційна сесія 2023-2024 н.р.», підготували екзаменаційні відомості обліку успішності; спільно з гарантами освітніх програм забезпечили доведення цієї інформації до студентів та науково-педагогічних працівників, які викладали протягом осіннього семестру відповідні дисципліни навчального плану та будуть приймати екзамени чи заліки у студентів.

Працівники навчального відділу, а також відділів служби проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності за дорученням ректора університету Станіслава Ніколаєнка протягом робочого дня відвідали екзамени у навчальних корпусах університету, проконтролювали дотримання вимог до проведення екзаменів, поспілкувалися зі студентами та науково-педагогічними працівниками та зробили цікаві фотознімки, що ілюструють черговий історичний етап у житті колективу нашого університету. Контроль за проведення екзаменів працівниками навчального відділу триватиме до завершення сесійного періоду.

На сьогодні можна констатувати, що старт екзаменаційної сесії 2023-2024 н.р. відбувся успішно. Зимова екзаменаційна сесія для студентів денної форми навчання бакалаврату та магістратури тривати  до 9 грудня 2023 р., після чого розпочнуться зимові канікули.

Бажаємо усім студентам успішно скласти зимову екзаменаційну сесію!

Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook