Ректорат: контроль за сесією, підготовка до конференції трудового колективу та профорієнтаційна робота

27 листопада 2023, 13:02
  27 листопада 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відсьогодні в університеті стартувала екзаменаційна сесія, яка триватиме два тижні. У зв’язку з цим максимальна увага має бути приділена складанню-прийманню іспитів.

 

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про завершення редакційного редагування плану реалізації стратегічної програми «Голосіївська ініціатива 2025». В аспірантурі йде атестація здобувачів освітнього ступеня доктора філософії четвертого року навчання. Підбиваються підсумки рейтингу діяльності науково-педагогічних працівників.

  

  Учений секретар Оксана Барановська закцентувала на звітній кампанії.

 

  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про завершення захисту магістерських робіт та організацію вручення дипломів. До 5 грудня подовжений термін оцінки наукових проектів, які беруть участь у конкурсі на державне фінансування.

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик зупинився на контрольних питаннях з організації сесії.
  Голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко проінформував про підготовку до проведення конференції трудового колективу та підбиття фінансових підсумків за рік. Додатково опрацьовується питання щодо надання допомоги малозабезпеченим.

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про формування графіку відпусток на наступний рік, оформлення контрактів з науково-педагогічними працівниками.
  Заступник голови Сенату Студентської організації Олександра Калініченко закцентувала на підготовці до конференції та відзначенні 29-річниці органу студентського самоврядування університету.

 

  Начальник підрозділу військової мобілізації та співпраці зі Збройними Силами України Геннадій Ржевський доповів про стан обліку військовозобов’язаних та призовників.
  Директор студентського містечка Сергій Стецюк проінформував про дотримання безпекових правил під час повітряної тривоги, завершення аварійного ремонту місць загального користування в гуртожитку №5, прибирання снігу в кампусі.

 

  Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк закцентував на проведенні Дні донора в університеті.
  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про візит до Редінгського університету, Велика Британія. Наголошувалося на необхідності активної участі в конкурсах спільних наукових проєктів, оскільки до дослідників з України велика увага і сприяння, тож цю можливість варто використовувати.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничої роботи та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про стан укриттів та інфраструктурних мереж, контроль за дотриманням температурного режиму в гуртожитках та навчальних корпусах, організацію прибирання снігу.

  Підбиваючи підсумки роботи, Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень:

  1. Вадиму Кондратюку – контролювати перебіг сесії, що розпочинається сьогодні, та підготовку НДГ до зимівлі худоби; підготувати план профорієнтаційних заходів факультетів та ННІ на січень 2024 року, створення опорних консультаційних пунктів на базі шкіл.
  2. Оксані Барановській – надходження матеріалів до конференції трудового колективу.
  3. Вадиму Ткачуку і Тетяні Кондрицькій – забезпечити контроль за використанням бюджетних коштів за 2023 рік.
  4. Валерію Іщенку – підготувати і подати план температурного режиму по навчальних корпусах.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook