Вдалий старт зимової екзаменаційної сесії для маркетологів денної форми навчання

27 листопада 2023 року

   Сесія являє собою один із складних і очікуваних періодів для всіх студентів, коли викладачі перевіряють, засвоєно чи знання, чого навчилися студенти, чи виконані завдання, чи вчасно виконанні завдання і таке інше. Від успішної здачі іспитів залежить дуже багато — буде продовжуватися навчання, можна буде отримати бюджетне місце, чи буде студент отримувати стипендію… Саме такий період розпочався у студентів денної форми навчання. Відповідно до графіка освітнього процесу розпочалася екзаменаційна сесія для студентів-денників факультету аграрного менеджменту та спеціальності 075 «Маркетинг».

   Освіта – це інструмент, який дає людям знання, вміння, інформацію, дозволяє знати свої права та обов’язки щодо своєї сім’ї, суспільства, нації. Освіта збагачує світогляд, розширює можливості кожного у суспільстві. Освіта дає нам знання про навколишній світ, які розвивають прогресивні погляди на життя та не менш важливими є те, що освіта – це шлях до майбутньої професії та кар’єрного зростання, які неможливі без навчального процесу т аперевірки знань. Однією із функцій освіти – це контроль отриманих знань – написання заліків та іспитів.
   Такий період настав у студентів спеціальності 075 «Маркетинг» - разом із вітром та снігом 27 листопада у студентів факультету аграрного менеджменту розпочалася зимово-екзаменаційна сесія.

     Сьогодні студенти 2 курсу 2 групи спеціальності 075 «Маркетинг» англомовної групи на першій парі в 425 аудиторії приступили до написання іспиту з дисципліни «Infrastrucrure of the product market». Всі студенти англомовної групи виконали всі практичні завдання, вчасно написали модульні тести та всі допущені до написання іспиту. Незважаючи на непогоду та снігопад студенти без запізнень прийшли до навчальної аудиторії та вчасно розпочали контрольне тестування, за результатами якого студентами були отримані оцінки «відмінно» та «добре».
 
     На сьогодні можна констатувати, що старт екзаменаційної сесії 2023-2024 н.р. для студентів 2 курсу спеціальності 075 «Маркетинг» відбувся успішно. Зимова екзаменаційна сесія для студентів денної форми навчання бакалаврату та магістратури триватиме до 9 грудня 2023 р., після чого для студентів розпочнуться зимові канікули.
Щиро вітаємо студентів із початком екзаменаційної сесії та бажаємо, щоб вона стала легкою й успішною для студентства!!!
 
Олена Нагорна
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook