Студентська збірна НУБіП України у фінальній частині Кубку України з футболу серед жінок

28 листопада 2023 року
НУБіП України
  Протягом 19-23 листопада у місті Львів на стадіоні «Школяр» проходила фінальна частина Кубку України з футболу серед жіночих команд закладів вищої освіти.

  До участі у турнірі були запрошені найкращі студентські збірні, які є лідерами у своїх регіонах. Серед них: Львівський державний університет фізичної культури, Національний університет «Львівська політехніка», Сумський державний університет, Київський національний університет, Волинський національний університет, Уманський державний педагогічний університет, Національний університет «Полтавська політехніка» і Національний університет біоресурсів і природокористування України.

  Протягом трьох ігрових днів між командами велась дуже запекла боротьба, де майстерне володіння м’ячем поєднувалось із досвідом та жагою до перемоги, адже серед учасниць змагань найкращі гравчині вищої ліги України з футболу, а головний приз – квиток на Чемпіонат Світу з футболу серед студентів.
  Жіноча збірна НУБіП України з футзалу вперше брала участь у змаганнях такого формату, проте наші студентки продемонстрували справжню силу волі і спортивний характер. Незважаючи на погоду, яка від дощової і вітряної змінювалась на сніжну і морозну, наші футболістки залишили позаду команди з Сум та «Львівську політехніку» і у підсумку посіли шосте місце серед найкращих жіночих студентських збірних України.

  Переможці змагань визначилися у серії післяматчевих пенальті між командами Волинського національного університету та Уманського державного педагогічного університету. Чемпіонками стали Уманські студентки.

Вітаємо дівчат і бажаємо ще більше спортивних звершень і досягнень!


Олена Отрошко,
керівник жіночої збірної НУБіП України з футзалу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook