Організаційна година для студентів на кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка

28 листопада 2023 року

У рамках організаційної години студенти групи АКІТ-23001бСТ. побували в музеї та в цікавій навчальній лабораторії університету.
Знання історії – невід’ємна складова формування особистості. Саме тому одна з організаційних годин групи АКІТ-23001бСТ відбулася в музеї НУБіП України. Тут студенти почули про величну історію університету: їм продемонстровано історичні документи щодо створення університету, етапів його становлення як провідного вишу України. Оскільки історію творять особистості, то студентів познайомили з видатними вченими, які прославили нашу «альма-матер».
Екскурсія в музей НУБіП України була захоплюючою та переконливо показала провідну роль НПП університету в розробленні та впровадженні перспективних агротехнологій у виробництво.

Ще однією подією для студентів було відвідання Національного музею мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків. Цей музей є місцем, де сучасне мистецтво створює унікальну атмосферу для відвідувачів. Сама будівля музею вражає своєю архітектурною вишуканістю. Однією з найвразливіших моментів екскурсії було відвідування виставки сучасного мистецтва, де відбулася зустріч із творами молодих українських художників. У день відвідування була представлена спільна виставка двох музеїв, а саме Музею Ханенків та Одеського художнього музею.
Студенти, отримавши нові враження, які можуть бути прийняті як певна емоційна “зарядка”, після якої із впевненістю готові йти далі на своєму освітньому шляху до здобуття фаху.
Унікальні можливості нашого університету дозволяють знайомитись із сучасними технологіями безпосередньо в кампусі самого університету, без виїзду на промислові птахофабрики. Тому знову ж таки в рамках організаційної години студенти відвідали лабораторію "Птахівництво в НУБІП України", де доцент Микола Ліхтер розповів про технологію утримання курей-несучок у промисловому пташнику; роль систем автоматизації в забезпеченні технологічних параметрів утримання птиці; перспективності їх спеціальності.

 

 

 


Доцент кафедри АРС, наставник групиАКІТ-23001бСТ
Тарас Лендєл

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook