Попередній захист магістерських робіт пройшов динамічно і продуктивно

13 листопада 2023 року

   13 листопада 2023 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту відбувся попередній захист результатів магістерських робіт здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами».


   Передзахист магістерської роботи є важливим етапом в освітньому процесі. По-перше, він дає можливість студенту потренуватися перед основним захистом, проявити свої навички, знання та розуміння теми, яку він досліджував протягом навчання на магістерській програмі, випрацювати здібності в аргументації своїх здобутків та зроблених висновків. Також попередній захист магістерської роботи дає змогу отримати корисні поради та відгуки від викладачів кафедри, які є фахівцями різних професійних спрямувань.
  
   В цьому році магістри обрали теми робіт присвячені розробці бізнес-проєктів в різноманітних сферах: від розвитку фермерського господарства до відкриття онлайн банку, від організації різного виду агробізнесів до відкриття агентства у сфері інтернет маркетингу або клінінгової компанії, від озеленення міських територій до експорту напівфабрикатів на Європейський ринок. При чому захист показав, що сучасні студенти орієнтовані не тільки на комерційність проєкту, але й на його соціальну складову.

   Представлені магістерські роботи вразили викладачів не тільки своєю різноманітністю, а й креативністю в вирішенні поставлених завдань та застосуванні різних підходів до розробки бізнес-проєктів.
   До своєї мрії – отримання диплому магістра з управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами залишилась остання сходинка – захист магістерської роботи. Тож бажаємо студентам успіхів та легкого захисту!

Тетяна ЛОБУНЕЦЬ, доцент кафедри
виробничого та інвестиційного менеджменту,
куратор освітньо-професійної групи УІДтаМП 2 року навчання
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook