Один із етапів створення науково-практичного, інноваційного центру на базі ПАТ «Комбінат «Тепличний»

22 березня 2015 року

     У рамках підвищення кваліфікації деканів агробіотехнологічних факультетів та факультетів захисту рослин 18 березня п.р. у Державній установі «НМЦ «Агроосвіта» Міністерства аграрної політики і продовольства України із доповіддю «Про створення науково-практичного центру на базі ПАТ «Комбінат «Тепличний» виступив доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І.Мартиненка ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Володимир Решетюк.

    Науково-практичний центр розглядається, як відкритий інноваційний простір, де зосереджуються такі основні види діяльності, як: навчання, практичні заняття, наукові дослідження. В ньому забезпечується безпосередній контакт із розробниками, підприємцями, вченими і фахівцями тепличної галузі, участь у вирішенні конкретних завдань та проблем компаній (підприємців). Додатковою вартістю такого простору стане:
- отримання базових знань про сучасний стан і тенденції розвитку тепличного господарства, його інноваційної сфери;
- забезпечення додаткової теоретичної і практичної підготовки в сфері організації і управління проектами тепличного господарства.
Стан проекту сьогоднішнього дня, це створення консорціуму європейських університетів для внесення пропозицій до проекту «Horizon 2020».


Директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження
Козирський В.В.


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook