Олександра Галаган вирішила вступати на факультет ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України

29 листопада 2023, 12:16

  Кафедра біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого невпинно проводить профорієнтаційні заходи з метою залучення потенційних абітурієнтів для вступу на навчання саме до факультету ветеринарної медицини НУБіП України.  Мені випала нагода поспілкуватись із ученицею випускного 11 класу спеціалізованої школи I-III ступенів з поглибленим вивченням французької мови №269 міста Києва Олександрою Олександрівною Галаган.

    Олександро, чому ви вирішили вступати саме на факультет ветеринарної медицини НУБіП України?

З самого дитинства я з любов’ю ставилася до тварин, у мене є собаки, яких я дуже люблю. Перед тим, як визначитись, я відвідувала сайти багатьох університетів та була присутня на Днях відкритих дверей і детально вивчивши ситуацію, вирішила вступати до НУБіП України. НУБіП є лідером аграрної освіти в Україні, відомий в світі, тримає високі позиції в рейтингових списках університетів України, має широкі міжнародні зв’язки. Також, деякі мої знайомі, які раніше вступили на факультет ветеринарної медицини НУБіП, дуже гарно відгукуються про умови навчання, гарну матеріально-технічну базу для проведення занять та чудові умови для дозвілля. Я чітко розумію, що професія, яку я хочу обрати не є легкою, вона потребує багато знань та вмінь, терпіння, індивідуального підходу до кожного пацієнта. А ветеринарний лікар має бути доброю, чуйною, терплячою людиною. До того ж, знання іноземної мови дозволить мені спілкування з європейськими студентами та фахівцями. Я впевнена, що у мене все вийде і я роблю правильний вибір.
Щиро дякую, Олександро, за відверту розмову, бажаю Вам успішно закінчити навчання в школі і стати студентом великої родини Національного університету біоресурсів і природокористування України, здійснення всіх мрій і бажань та до зустрічі в навчальних аудиторіях нашого університету.
Розмову провів професор кафедри
біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого

Ігор Калінін

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook