Підвищення кваліфікації деканів

22 березня 2015 року
НМЦ "Агроосвіта"

 Впродовж 16-20 березня 2015 року ННІ післядипломної освіти на базі ДУ «НМЦ «Агроосвіта» проводив підвищення кваліфікації деканів, заступників деканів факультетів агробіології та захисту рослин, біотехнологій та екології ВНЗ III-IV рівнів акредитації.

Під час навчання піднімалися такі питання:

1.                Імплементація Закону «Про вищу освіту» в аграрні навчальні заклади (Іщенко Т.Д., к.п.н., проф., в.о. директора ДУ «НМЦ «Агроосвіта»).

2.                Про організаційні заходи упорядкування роботи декана в нових умовах дії Закону «Про вищу освіту» (Кваша С.М., д.е.н., проф., проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України).

3.                Про нормативну базу з питань навчально-методичної роботи та її реалізацію у вищих навчальних закладах (Зазимко О.В., к.т.н., доц.., начальник навчального відділу НУБіП України).

4.                Ресурсноощадні технології вирощування с.-г. культур (Доля М.М., д.с.-г.н., проф., в.о. декана ф-ту захисту рослин, біотехнологій та екології).

5.                Організація електронних засобів дистанційного навчання студентів напрямів підготовки «Агрономія» та «Захист рослин» (Жуковська С.А., завідувач навчально-методичного кабінету дидактичного забезпечення ДУ «НМЦ «Агроосвіта»).

6.                Організація електронного освітнього середовища для студентів факультету (Глазунова О.Г., к.п.н., доц., в.о. декана ф-ту комп’ютерних наук і економічної кібернетики)

7.            Особливості підготовки магістрів у дослідницькому університеті на прикладі НУБіП України (Кліх Л.В., д.п.н., завідувач науково-методичної лабораторії НУБіП України).

8.                Впровадження інноваційних технологій у навчальний процес НУБіП України (Кулаєць М.М., к.е.н., проф. в.о. директора ННІ післядипломної освіти).

9.                Про проблеми в агроосвіті і шляхи їх вирішення (Хоменко М.П., заст. директора ДУ «НМЦ «Агроосвіта»).

Також перед слухачами з цікавими доповідями виступили Гурак Руслан Васильович – голова ДІНЗ України та Решетюк Володимир Михайлович – доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад.

І.І. Мартиненка НУБіП України.

В.о. директора ННІ післядипломної освіти Кулаєць М.М. наголосила у своєму виступі на нових напрямах і спеціальностях підготовки бакалаврів, магістрів в НУБіП України і запросила на навчання в університет випускників аграрних вишів.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook