ВИПУСК 2023: енергетики і автоматники одержали дипломи магістрів

30 листопада 2023 року
 Третій випуск фахівців в умовах воєнного стану відбувся в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Випускники магістратури за двома освітньо-професійними програмами 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та 151 «Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології» успішно завершили навчання і з хвилюванням очікували урочистостей. Загалом магістерський «Випуск – 2023» зібрав на вручення дипломів понад 90 здобувачів: 62 енергетики і 30 автоматників.

  На гостину до новоспечених інженерів завітав ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України, академік Станіслав Ніколаєнко та представники бізнесу Аліна Бондаренко (операційний директор ТОВ «ДТЕК Мережі») і Юрій Бобрик (керівник елеваторного бізнесу компанії «Астарта Київ»), випускники інституту.
  Урочистості розпочались виконанням всіма присутніми гімну України.

  Далі модератор директор інституту Віктор Каплун запросив до слова ректора університету Станіслава Ніколаєнка та гостей заходу. Станіслав Миколайович наголосив, що університет в умовах війни зберіг кадровий потенціал і забезпечив високий рівень якості навчання. Сьогоднішній успішний випуск студентів є доказом спроможності долати всі труднощі для основного результату – підготовки кваліфікованих фахівців.

 

  Хвилиною мовчання присутні вшанували по`ять загиблих на фронті випускників інституту: Олександра Марчука, Дмитра Войтюка, Андрія Даниленка і Дмитра Одинця та всіх, хто віддав життя за незалежність і територіальну цілісність України.

  Аліна Бондаренко відмітила важливу роль альма матер у формуванні кадрового потенціалу в енергетичній сфері і запросила випускників на інстуючі вакансії на підприємствах ДТЕК.

  Юрій Бобрик з ностальгією в голосі згадав свій випускний і поділився роздумами про особливості побудови кар’єри на переробних підприємствах агропромислового комплексу.

  Далі підійшла щемлива хвилина одержання дипломів…

  Від студенства слова подяки своїм вчителям виголосив Юрій Скригунець, який вже служить у лавах Національної гвардії.

  Ще було загальне фото на згадку…

 

Лілія Мартинюк,
заступник директора
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook