Майбутні фахівці з обліку і оподаткування захистили курсові проєкти

27 листопада 2023, 16:00
  Зимова сесія 2023-2024 навчального року для четвертокурсників спеціальності «Облік і оподаткування» розпочалася із захисту міждисциплінарного курсового проєкту з дисциплін «Аналіз господарської діяльності» та «Аудит».
     Робота над курсовим проєктом здійснюється відповідно до розроблених методичних вказівок для його підготовки та захисту. Як свідчить практика, виконання курсового проєкту з дисциплін «Аналіз господарської діяльності» та «Аудит» сприяє формуванню у здобувачів вищої освіти навиків до самостійного дослідження, підвищенню рівня теоретичноїй професійної підготовки, кращому засвоєнню навчального матеріалу.
 
   Цього року студенти мали гарну нагоду розвинути навички пошуку необхідних інформаційних джерел та матеріалів з важливих тем аналізу та аудиту. Також при підготовці курсового проєкту вони систематизували теоретичний матеріал та узагальнили результати власних досліджень за аралітичними даними діяльності вітчизняних підприємств в сучасних умовах, а вже на захисті робіт в аудиторіях університету обґрунтували напрями комплексного вирішення фахових завдань з економічного аналізу та аудиту.
 
    Під час захисту курсових проєктів здобувачі показали достатній рівень знань із фінансового обліку, аналізу господарської діяльності, аудиту, інших обліково-економічних дисциплін; кращі із групи також продемонстрували уміння застосовувати їх на практиці. Маємо надію, що перші спроби наукового пошуку, викладеня в курсових проєктах наших студентів, в подальшому знайдуть своє продовження в магістерських кваліфікаційних роботах.

Тетяна КУЦЬ,
доцентка кафедри статистики та економічного аналізу
Наталія КУЗИК,
доцентка кафедри обліку та оподаткування

 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook