НУБіП об’єднує: День Донора як важлива волонтерська традиція

29 листопада 2023 року
  28 листопада в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся традиційний День Донора – подія яка об’єднала не тільки студентів, викладачів та співробітників університету, але й стала важливим кроком на шляху до допомоги військовим Сил оборони України.

  Це традиційний щосеместровий захід, організований ННЦ виховної роботи і соціального розвитку спільно з Київським міським центром крові, метою якого є підтримка потреб військових, які ризикують своїм життям захищаючи нашу країну.

  Понад 50 осіб стали донорами з числа 82 охочих, що є вражаючим виявленням відданості та готовності допомогти. Студенти, викладачі та персонал університету долучили свою краплю крові для важливої справи – забезпечення необхідними ресурсами для лікування поранених військових. Велика кількість охочих свідчить не лише про високий рівень відповідальності та громадської активності в університетському колективі, але й про те, що тема донорства крові стає дедалі важливішою як для українського суспільства загалом, так і для учасників освітнього процесу НУБіП зокрема.

 

  Отримана кров та її компоненти стануть невід’ємною частиною запасів Київського міського центру крові, призначених для військових Сил оборони України. Такий внесок у важливу справу свідчить про соціальну відповідальність та солідарність університетської спільноти. Коментуючи організацію Дня Донора, лікарі підкреслили високий рівень мотивації донорів університету. Було використано усі контейнери для крові.

  Дякуємо адміністрації студентського містечка, на базі якого було проведено День Донора, Первинній профспілковій організації студентів та аспірантів, заступникам директорів ННІ та деканів факультетів з виховної роботи, органам студентського самоврядування за організацію здобувачів.
  День Донора в НУБіП став не лише подією, яка зібрала студентів, викладачів та співробітників університету навколо важливої справи, але й підкреслив важливість допомоги та взаємопідтримки в умовах викликів, з якими стикається Україна, що вселяє надію на світле майбутнє та зміцнення університетської родини, готової допомагати тим, хто цього потребує.

Сергій Михнюк,
директор ННЦ виховної роботи,
і соціального розвитку

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook