Мобільність науковців в рамках пріоритетів ЄС на 2014-2020 роки

17 березня 2015 року

17 березня 2015 р. викладачі економічного факультету відвідали науково-практичний семінар «Інструменти підтримки мобільності науковців в рамках пріоритетів ЄС на 2014-2020 роки» організований Фундацією Central European Academy Studies and Certification (CEASC), Університетом економіки м. Бидгощ, Європейським центром ім. Роберта Шумана. 

Доценти кафедри фінансів і кредиту Ващик М.С., Титарчук І.М., Негода Ю.В. та кафедри інноваційної діяльності в АПК д.е.н., професор Витвицька О.Д., к.е.н. Вишнівська Б.В. ознайомились із програмами фінансування з Європейських Структурних Фондів, можливостями розвитку кар’єри в рамках пріоритетів ЄС на 2014-2020 рр. на прикладі конкретних програм та інструментів їх реалізації, отримали практичні рекомендації щодо розвитку академічної мобільності українських науковців та студентів.

Організований семінар дав змогу краще зрозуміти особливості практичної реалізації, в рамках організації навчального процесу, принципу мобільності студентів та викладачів через використання програм Horizon 2020 та Erasmus+, призначених для фінансування компоненту мобільності.

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook