Кафедра терапії і клінічної діагностики працює над залученням майбутніх абітурієнтів

29 листопада 2023 року

 Вибір професії – це один з найважливіших кроків у житті кожної людини. Це визначає не лише напрямок кар'єрного розвитку, але й ступінь задоволення від власної роботи, вплив на суспільство та особисте задоволення. Однією з таких ключових та надзвичайно цінних професій є лікар ветеринарної медицини.

   Людство завжди цінувало відносини з тваринами. Вони є не лише частиною нашого оточення, але й надзвичайно важливі для нашого благополуччя та екосистеми в цілому. Лікар ветеринарної медицини відіграє ключову роль у забезпеченні здоров'я тварин, збереженні біорізноманіття та підтриманні гармонії в екосистемах.
   Усвідомлення важливості вибору професії лікаря ветеринарної медицини полягає в усвідомленні не лише власних потреб, а й потреб тварин та суспільства в цілому. Це є великою відповідальністю, але й можливістю робити світ кращим для усіх його мешканців.
   Вибір професії лікаря ветеринарної медицини – це не лише кар'єра, а й покликання допомагати, захищати та підтримувати тварин та людей. Це є важливим кроком у будівництві кращого світу, де кожне живе істота має право на щасливе та здорове життя.
   17 листопада факультет ветеринарної медицини НУБіП України відвідала студентка Млинівського технолого-економічного фахового коледжу Корнелюк Тетяна. 
   Відвідування факультету розпочалося знайомством із деканом Цвіліховським М.І. та одним із його заступників Жуком Ю.В. 
   На факультет ветеринарної медицини Тетяна потрапила під час перерви і побачила як вирує студентське життя, але по закінченню перерви на власні очі побачила, як відбувається навчальний процес. 
   Під час проведення екскурсії факультетом заступник декана, доцент Жук Юрій Васильович розповів про кафедри факультету, вступ та матеріально-технічне забезпечення лабораторій.
   Далі маршрут розпочався із кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин імені академіка Касьяненка та музею анатомії. Експонати музею надзвичайно приємно вразили нашу гостю, оскільки кожен експонат музею мав свою історію і цікаві факти, про які можна розповідати і слухати дуже довго.
     
   В.о. завідувача кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Соломон В’ячеслав Віталійович розповів про ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс», де проходить навчальна, наукова та виробнича підготовка здобувачів освіти. Кожне практичне заняття відбувається саме тут. Лікарі клініки та викладачі використовують сучасне обладнання для навчання студентів.
 
   На кафедрі акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Жук Ю.В. розповів про навчально-наукову лабораторію "Центр репродуктології тварин з банком сперми та ембріонів" та її діяльність.
 
   Будемо дуже раді побачити Тетяну серед студентів факультету ветеринарної медицини.
   Двері факультету ветеринарної медицини завжди відкриті для зустрічі майбутніх абітурієнтів.
 
Старший викладач кафедри терапії і клінічної діагностики Микола Маринюк
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook