Чергова зустріч СПГ-2202 із наставником

30 листопада 2023 року
Київ

Сесія — найвідповідальніший період для кожного студента, адже оцінюються знання набуті за цілий семестр. Часто залікові та екзаменаційні тижні асоціюються із хвилюванням та перевтомою. Однак, завдяки сумлінній роботі протягом семестру, концентрації уваги та підвищеній розумовій діяльності студенти успішно складають оцінювальні тести й отримують задоволення від результатів.

Наприкінці другого екзаменаційного тижня (30.11.2023 р.) студенти черговий раз зустрілись із наставником Камілою Покотиловою для обговорення ряду поточних питань.

В першу чергу, студенти поділились успішним складанням заліків та кількох екзаменів, розповіли про ситуацію із “допусками” до решти іспитів. Наставник підбадьорювала дівчат і, при цьому, зосереджувала увагу на необхідності ретельної підготовки до іспитів задля отримання максимальних результатів.
Однак, Каміла Покотилова закликала студентів турбуватись не лише про високі здобутки у навчанні, а й не забувати дбати про власну безпеку й не ігнорувати сигнал “тривога”.


Наприкінці зустрічі, як і завжди, студенти поцікавились справами наставника, що свідчить про їх гарні манери та дружні відносини з куратором групи. Бесіда була завершена найщирішими побажаннями усіх гараздів один одному!

Наставник групи
СПГ 2202
Каміла Покотилова
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook