Нові можливості і конкурентні переваги - студенти факультету аграрного менеджменту отримали дипломи магістра

30 листопада 2023 року

 У нашому житті немає нічого неможливого. Все можливо. Але одну з найголовніших ролей відіграє освіта, вона часто визначає ким ми станемо в майбутньому. Саме освіта сприяє задоволенню особистих амбіцій, зростанню самоповаги та забезпеченню фінансової стабільності. Здобути освіту має прагнути кожен.

   30 листопада 2023 року студенти денної та заочної форми навчання отримали дипломи магістра. Урочистості розпочались із заслуховування гімну та вшанування хвилиною мовчання пам'яті випускника факультету аграрного менеджменту Сергія Романчука і усіх Героїв, які загинули за незалежність України.
 
   З вітальним словом до випускників звернувся начальник відділу кадрів НУБіП України Грищенко Сергій Миколайович, який завітав на урочисте вручення від адміністрації університету. Сергій Миколайович зауважив, що університет надає студенту всі можливі для навчання, опанування навичок та вмінь, які потім можна лише примножувати.
 
   Настанови та побажання випускникам прозвучали від професора кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондента НАН України Шинкарук Лідії Василівни, виконуючої обов’язки завідувача кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, доцента Ковтун Олени Анатоліївни, завідувача кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, професора Балановської Тетяни Іванівни, завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, професора Бондаренка Валерія Михайловича, завідувача кафедри економічної теорії, професора Талавирі Миколи Петровича.
 
 
   Староста освітньої програми «Адміністративний менеджмент», проекту Агрокебети  Якименко Софія подякувала адміністрації університету та факультету за отримані знання і побажала випускникам не зупинятись на досягнутому. 
 
  На урочистостях були присутні батьки випускників. Вітальний виступ магістри отримали від тата випускниці освітньої програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності Анастасії Жук  - Жука Юрія Васильовича. Юрій Васильович побажав магістрам натхнення, наполегливості, професійних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів.
   Привітати тепер вже випускників завітала менеджерка проектів українського клубу аграрного бізнесу, випускниця проекту агрокебети Дарія Чорна. Дарія побажала магістрам гідно нести звання випускника НУБіП України, постійно вдосконалюватись, використовувати всі можливості для розвитку.
 
   Декан факультету аграрного менеджменту Остапчук Анатолій Дмитрович у своєму виступі озвучив слова подяки педагогам за високий професіоналізм, знання, життєвий досвід, душевне тепло, уміння знаходити швидкий вихід у надзвичайних ситуаціях. 
   Анатолій Дмитрович зазначив, що війна змусила переосмислити життя, змінити цінності і пріоритети, навчила нас ще дужче любити, цінувати тих, хто поряд, єднатися навколо. Декан побажав випускникам мирної, рівної та світлої життєвої дороги. 
Шановні наші магістри! Вітаємо з отриманням дипломів та бажаємо подальших успіхів у мирній Україні!
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
  
 
 

Лариса Карпенко, заступник декана 
факультету аграрного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook