Здобувачі вищої освіти 3 курсу факультету ветеринарної медицини склали іспит з дисципліни «Патофізіологія тварин»

1 грудня 2023 року
Хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка

   Не зважаючи на те, що навчальний семестр був складним у зв’язку з війною росії проти України заняття на кафедрі хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка пройшли у змішаній формі. Здобувачам вищої освіти лекції читалися дистанційно, а лабораторні і практичні проводилися в очному форматі.

   Так, з 27 листопада по 8 грудня згідно з графіком, який затверджений навчальною частиною НУБіП України, здобувачі вищої освіти 3 курсу скороченого терміну навчання факультету ветеринарної медицини складали екзамен з дисципліни «Патофізіологія тварин».

 

 

   В період навчання більшість здобувачі вищої освіти виконали лабораторні заняття та здали всі модуля. Впродовж семестру допомогу в навчанні здобувачам вищої освіти надавали науково-педагогічні працівники кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка академік Анатолій Мазуркевич, доцент Юрій Харкевич, старші викладачі Тарас Савчук та асистент Ілля Пронько, які постійно контактували із студентами, надаючи консультацію з необхідних питань.

 

   Іспит був проведений в очному форматі у два етапи. На першому етапі кожний здобувач вищої освіти опрацьовував білет, який складався з 10 тестових завдань із двома відкритими питаннями. Другий етап складався із співбесіди та перевірки знань.

 

   Бажаємо всім студентам успіхів у подальшому навчанні, здоров’я і мирного неба над головою!

 

Слава Україні!

Тарас Савчук, старший викладач кафедри
хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook