Випуск магістрів у ННІ лісового і садово-паркового господарства

1 грудня 2023 року

 30 листопада 2023 року в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбулася надзвичайно приємна подія – випуск магістрів денної та заочної форм навчання. Почесними гостями на урочистому засіданні були – Володимир Отченашко, начальник науково-дослідної частини; Людмила Філінська, директор КПУЗН Дарницького району м. Києва; Ігор Мельник, Голова ради роботодавців ННІ лісового і садово-паркового господарства. Захід розпочався із виконання державного гімну та вшанування пам’яті полеглих захисників України серед яких є студенти та випускники ННІ лісового і садово-паркового господарства.

 

 

Директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Роман Василишин у вступному слові привітав випускників із цим важливим етапом у їхньому житті та побажав міцного здоров’я, миру й добробуту, а також з гідністю представляти університет на ринку праці.

 

Серед наших, вже колишніх студентів, – багато цікавих, яскравих та талановитих людей, сформованих професіоналів, а головне – особистостей з високими моральними чеснотами!

 

 

 

 

 

Щиро бажаємо нашим випускникам миру, адже його так бракує в українському сьогоденні, натхнення на подальші звершення, яким не стануть на заваді вороги та їхнє бажання поневолити наш народ, підтримки рідних і щирого кохання!

Гордо несіть звання випускника-магістра ННІ ЛіСПГ НУБіП України!

Заступники директора ННІ ЛіСПГ
Олександр Соваков, Олександр Леснік
Доцент кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну
Олеся Піхало
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook