Вітаємо магістрів агробіологічного факультету з врученням дипломів

1 грудня 2023 року

І нас не зламає війна...

Макс Барских

   В перший день зими на агробіологічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулося свято - випуск магістрів, молодих агрономів, майбутніх керівників агрохолдингів, провідних спеціалістів аграрного сектору, які підніматимуть країну. Вони подолали ряд перешкод до здобуття ОС "Магістр": карантин, військова агресія ворожого сусіда. Але вони це зробили і в цей день всі отримали диплом, що засвідчує здобуття кваліфікації Магістр з агрономії за спеціальністю 201 "Агрономія" та Магістр з садівництва та виноградарства за спеціальністю 203 "Садівництво та винорадарство". Варто зазначити, що 39 випускників отримали дипломи з відзнакою.

   Не стала поміхою вручення дипломів повітряна тривога, адже наші студенти за час навчання вже засвоїли порядок дій в таких ситуаціях. А щойно зникла небезпека, всі повернулися на захід з вдячністю ЗСУ за можливість 1-го грудня бути присутніми на урочистому дійстві та з повагою вшанували хвилиною мовчання тих, хто загинув захищаючи Україну.

   Розпочав урочисту частину вручення дипломів Вадим Кондратюк, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності, з привітального слова магістрам та вручення Подяк за активну громадську позицію та вагомий внесок у збереження цілісності та Незалежності України. Також відзначили і вручили дипломи з відзнакою кращим випускникам 2023 року.
 
 
   Наступною привітала випускників Світлана Каленська, завідувач кафедри рослинництва. З її слів, не всі змогли дійти до кінця навчання, але ті хто зараз в залі, змогли виконати все що від них залежало, саме тому вони сьогодні тут. "На вашу долю випав період надзвичайного духовного розвитку. В такі важкі часи народжуються найвідоміші митці. Хотілося б побажати успіху! Впевнено іти по своїй дорозі не відхиляючись. Не зраджувати себе і не піддаватися спокусам. Разом ми переможемо. Перед вами відкриті всі великі можливості, тому хочеться побажати, щоб ви змогли використати свій шанс, свій щасливий квиток. Вас завжди чекатиме в своїх стінах університет, факультет, рідні кафедри. Чекаємо вас і дозустрічей!"
 
  Анатолій Бикін, завідувач кафедри агрохімії та якості продукції рослиннитцваім. О.І. Душечкіна. "Випуск - це не вершина ваших можливостей, це лише підніжжя вашого життя. Вам постійно доведеться приймати рішення. Ви вже досягли певних висот, але попереду ще безліч можливостей. Ви постійно робитимете вибір, сподіваємося, що він буде правильним. Ми все робили, щоб ви пішли з цих стін з цінним багажем. Тож бажаємо Україні - великої і швидкої перемоги, а вам, дорогі наші випускники - щасливої долі!".
   Олексій Сергієнко, батько нашого випускника заявив, що горжуся, адже його син став на одну сходинку вище нього - отримав диплом з відзнакою. Зазначив, що лише знання і повага до вчителів, до колег, до агрономів дасть випускникам можливість отримувати високу заробітню плату. "Ви повинні бути класними фахівцями і тоді досягнете успіху. Пам'ятаю всіх тих, хто вклав в мене основи науки. Цінуйте закони природи! На них тримається вся земля. Цінуйте свою державу! Ніколи не бійтеся підніматися. Ви часто падатиме, це запорука успіху, але завжди підіймайтеся. В щасливу дорогу!"
 
   Оксана Тонха, декан факультету, в першу чергу подякувала тим, хто нас захищає. Від іменні студентів подякувала викладачам, батькам і родичам випускників. "Коли ви, студенти, до нас прийшли вперше, то більшість з вас були розгубленими. А сьогодні ви сміливі, ви класні спеціалісти. Ви чиста сила, яка сьогодні іде у відкритий світ, вкладати свою частку у перемогу, у процвітання нашої країни. Ви підете на різні посади, але завжди залишайтеся людьми. Слава Україні!". Продовжився захід врученням дипломів звичайного зразка у зв'язку з завершенням навчання нашим магістрам!
 
   Завершився захід офіційною промовою декана:"Відрахувати студентів з 30.11.2023 у зв'язку із завершенням навчання!" та спільними фото на згадку.
 
"Оберіть собі заняття до вподоби і вам не доведеться працювати жодного дня!"
 Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook