Випускники механіко-технологічного факультету отримали дипломи магістра

3 грудня 2023 року
   Чергові урочистості з нагоди випуску дипломованих магістрів у професійне життя відбулися на механіко-технологічному факультеті 30 листопада 2023 року.
   Незважаючи на військовий стан і повітряні тривоги, здобувачі другого рівня вищої освіти повністю виконали умови навчального плану та успішно захистили кваліфікаційні магістерські роботи і, в результаті, дипломи ступеня вищої освіти «Магістр» отримали 83 випускники освітньо-професійної програми «Агроінженерія», 44 випускники освітньо-професійної програми «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та 32 випускники освітньо-професійної програми «Автомобільний транспорт»

   З вітальним словом до випускників, викладачів та гостей звернувся декан механіко-технологічного факультету Вячеслав Братішко. Декан привітав молодих людей із суттєвим поступом на шляху свідомого розвитку – опанування другого рівня вищої освіти, який дозволить знайти кожному своє місце та досягнути успіхів у житті. Особливо під час військового стану наша країна гостро потребує мислячих інженерів та спеціалістів транспортної галузі. Проте, крім фахових знань, потрібно бути ще й впевненими у собі, активно працювати і завжди вчитися.
   Випускні урочистості відвідав поважний гість від керівництва університету проректор з навчально-нуково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Васильович Іщенко. Крім привітань Валерій Васильович акцентував увагу на усвідомленні випускниками беззаперечного факту, що інженери – це мислячі люди, які завжди чітко окреслюють завдання та мають високу варіативність вирішення поставлених проблем. Не потрібно зупинятися на досягнутому, необхідно виконувати постійний рух, поглиблювати рівень свої знань, підвищувати професіоналізм та спрямувати зусилля на відновлення економіки нашої держави.
   Слід зазначити, що Валерій Васильович також у 1980 році закінчив навчання на нашому факультеті, тож суть його слів – це прикладна істина перевірена часом.

   Щирі вітання і побажання випускникам висловили завідувач кафедри охорони праці та біотехнічних систем в тваринництві, професор Василь Хмельовський, завідувачка кафедри транспортних технологій та засобів у АПК, доцент Лілія Савченко, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем в тваринництві Віктор Ребенко та секретар деканату Тетяна Сліпуха. Виступаючі наголосили на постійній праці випускників у подальшій розбудові своєї особистості та закликали молодих людей проявити свій хист у лавах аспірантів факультету.

   Заступник декана факультету Ігор Сівак оголосив випускні накази, звернув увагу на непрості часи військового стану та подякував випускникам за цілеспрямованість, ґрунтовне окреслення лінії життєвої дороги для освоєння другого ступеня вищої освіти, практичне осмислення наукових гіпотез і законів, побажав їм впевненості і наполегливості, бути людяними, толерантними та завжди тримати своє слово – адже це риси справжнього фахівця, менеджера і керівника.

   До учасників зібрання, з пропозицією згадати яскраві моменти студентського життя, звернулася заступниця декана факультету Оксана Ачкевич, продемонструвавши колаж світлин подій, заходів і побуту випускників на протязі всього періоду їх навчання, починаючи з 1 курсу бакалаврату.

   Самі випускники та гості також долучилися до виступів. Зокрема, магістри Євгеній Бельдюгін, Іван Береза, Олександр Плахтій та Любомир Соколюк подякували професорсько-викладацькому складу факультету за надані якісні знання, поділилися приємними враженнями від згуртованості та взаємоповаги в колективі факультету, пообіцяли ніколи не зрадити інженерним традиціям та завжди шанувати свій університет. Про те, що дипломовані магістри – опора батьків, факультету і держави, у напутньому слові наголосив батько випускника Олег Бельдюгін.

   Захід пройшов у щирій і дружній атмосфері.

Бажаємо дипломованим магістрам реалізувати всі свої задуми і намічені плани у майбутньому, досягнути високих вершин у своїй діяльності, енергії, активності, стійкості, примноження людських чеснот, миру та Перемоги.

 

Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної та виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook