«Я намалюю мирну Україну

1 грудня 2023 року

   Мистецтво завжди єдине і нероздільне ... Мистецтво об'єднує людей, дарує красу і радість.
   1 грудня 2023 р. радість творчості співробітникам НУБіП України та здобувачам вищої освіти подарував талановитий художник, начальник відділу комплексної безпеки та експлуатаційно-технічних засобів і об’єктів охорони НУБіП, учасник бойових дій, людина яка відзначена багатьма нагородами військової відваги, серед яких медаль «За сприяння в охороні державного кордону України», голова Голосіївської організації ветеранів прикордонників Василь Моісєєв.
   Відкриття виставки відвідали здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 073 Менеджмент» 1 курсу 7 групи разом з куратором к.е.н., доцентом кафедри економічної теорії Власенко Ю.Г.


   Даний захід також відвідали проректор з науково-педагогічної роботи Кваша С.М., начальник ННЦ виховної роботи і студентських справ Міхнюк С., директор наукової бібліотеки Кіщак Т.С., викладачі, колеги та друзі художника.


   Виставка дістала назву «Я намалюю мирну Україну», адже експозиція присвячена Дню збройних сил України. У нашому сьогоденні це свято набуває зовсім іншого забарвлення.
   Студенти були у захваті від експозиції, зацікавлено розглядали картини, отримували масу позитивних вражень та емоцій.

   Дякуємо художнику та організаторам виставки за отримане задоволення. Але в першу чергу низький уклін і велика дяка ЗСУ за можливість вчитися, працювати та творити.

Віра Бутенко,

д.е.н., професор кафедри економічної теорії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook