Відгук про відкрите заняття викладача кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Вознюк Т.М.

23 листопада 2023, 10:10

22.11.2023 р. Відбулося відкрите практичне заняття  асистента кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Вознюк Т.М. зі студентами 1 курсу  механіко-технологічного факультету – майбутніх фахівців зі спеціальності «Транспортні технології » з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» на тему «Manufacturing employee manual. Safety Issues». 


Заняття спрямовувалось, насамперед, на розвиток усних комунікативних навичок, діалогічного та монологічного мовлення, залучалися також і аспекти читання,письма та прослуховування відповідного тематичного аудіоматеріалу. Використано ТЗН, робота з презентація, картками, роздатковим матеріалом тощо.


Відкрите заняття ас. Вознюк Т.М. було спрямоване на вироблення практичних умінь та навичок спілкування англійською мовою і відповідає науково-методичним вимогам до проведення відкритих практичних занять з іноземної мови за професійним спрямуванням.

К.п.н., доц. Якушко К.Г.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook