Ректорат: екзаменаційна сесія, звітна кампанія та енергозбереження

5 грудня 2023, 13:30
  04 грудня 2023 року відбулося традиційне засідання ректорату. Відкриваючи його, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на виконанні доручень ректора Станіслава Ніколаєнка, підготовці до звітної кампанії. Минулого тижня відбулося вручення дипломів магістрів на частині факультетів та ННІ, триває екзаменаційна сесія.

 

 Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про стан підготовки звіту, завершення редагування плану реалізації програми «Голосіївська ініціатива 2025» на наступний рік, проміжні результати рейтингу діяльності науково-педагогічних працівників у 2023 році. Засідання рейтингової комісії заплановане на 900 8 грудня. Стартував звіт аспірантів четвертого року навчання, з 18 грудня починається сесія для решти. Заплановані заходи з відзначення Дня Збройних Сил України на кафедрі військової підготовки.

 

  Учений секретар Оксана Барановська також закцентувала на інформації до звіту про діяльність колективу за 2023 рік.
  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про хід зимової екзаменаційної сесії, формування складу предметно-методичної комісії Всеукраїнських олімпіад, продовження набору слухачів на підготовчі курси, про хід звітної кампанії з підведення підсумків наукової діяльності, реєстрацію наукових журналів, використання коштів на виконання досліджень.

 

  Директор студмістечка Сергій Стецюк проінформував про перебіг виселення магістрів, які завершили навчання. В такому випадку обхідний лист підписується тільки в тому випадку, якщо кімната здана в належному стані та справним устаткуванням.
 Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк доповів про проведені День донора, благодійну вечерю, відкриту виставку картин до Дня ЗСУ в IQ просторі, запланований шаховий турнір. Делегація Сенату Студентської організації планує візит до м. Дніпро для участі в Конгресі УСЛ.

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик закцентував на перебігу екзаменаційної сесії і її завершенні разом з ліквідацією заборгованостей до Різдва – 25 грудня. Також очікуються результати складання ЄДКІ за спеціальністю «Право».
  Керівник профспілкової організації студентів та аспірантів Микола Булачок зупинився на звітному засіданні профкому та підготовці новорічних подарунків для аспірантів, які мають родини з дітьми.

  Заступник начальника відділу кадрів Валентина Шаповал доповіла про реалізацію відпусток в поточному році та формування графіку відпусток на наступний рік.
  Проректор з навчально-науково-виробничої роботи та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про перебіг ремонтних робіт в навчальних корпусах та гуртожитках. На території триває очищення доріжок від льоду та їхня обробка сольово-піщаною суміщу. Надійшло повідомлення про чергове підвищення вартості електроенергії, у зв’язку з цим реалізація програми енергозбереження потребує перегляду і внесення коректив.

  Підбиваючи підсумки, проректор Вадим Ткачук озвучив доручення ректора Станіслава Ніколаєнка на поточний тиждень.
  У фокусі завершення фінансового року, недопущення заборгованостей, підготовка фінансового звіту 2023 рік, контроль за сплатою за навчання та проживання в гуртожитках, аналіз ефективності діяльності навчально-дослідних господарств, госпрозрахункових підрозділів, вивчення питання щодо проведення профіесійних медоглядів. Валерію Іщенку – підтримання теплового режиму, реалізація програми енергозбереження. Вадиму Кондратюку – перегляд навчальних планів і програм, підготовка до акредитації освітніх програм в 2024 році, формування графіку навчання науково-педагогічних працівників у січні, супроводження наукових проєктів у конкурсі МОН. Сергію Кваші – підтримка порядку в гуртожитках, організація навчання для студентського самоврядування. Оксані Барановській – узагальнити матеріали для звіту, розробити проєкт рішення Коференції трудового колективу, сформувати порядки денні засідань ректорату та вченої ради.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook