Магістри економічного факультету отримали омріяні дипломи

5 грудня 2023, 16:40

 

1 грудня 2023 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів випускникам – магістрам.
 
   Отож було вручено дипломи 220 випускникам – магістрам економічного факультету. Зокрема, 120 випускників денної форми навчання (за спеціальністю «Економіка» 25 випускників; «Фінанси, банківська справа та страхування» – 33 випускники «Облік і оподаткування» – 44 випускники, «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – 18 випускників) та 100 випускники заочної форми навчання. 29 випускників економічного факультету отримали дипломи з відзнакою.
 
   Захід розпочався з хвилини мовчання для вшанування пам'яті загиблих, виконання присутніми Державного Гімну України та подяки воїнам Збройних Сил України за можливість жити, навчатися та працювати.

  З вітальними словами до випускників звернувся проректор з науково-педагогічної роботи, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук, заслужений діяч науки і техніки України Сергій Кваша. Він побажав випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому. Сергій Миколайович виразив впевненість, що отримані знання і вміння дозволять знайти кожному своє місце в житті та побажав випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому.
 
 
   Анатолій Діброва, декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор, привітав магістрів та побажав успіхів у майбутній роботі, високопрофесійного зростання та нових досягнень. Протягом 5 років ми разом з Вами плекали і примножували славу економічного факультету та нашого університету. Ми гордимося також тим, що ще навчаючись в магістратурі переважна більшість з Вас пройшли відбір і вже зараз працевлаштовані за фахом у провідних вітчизняних та зарубіжних компаніях.
 
 
    Привітав випускників завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, професор Микола Ільчук. Він побажав завжди бути людяними у прийнятті будь-яких рішень, крокувати вперед та не зупинятися на досягнутому, не забувати університет, факультет та памʼятати, що ми завжди на вашому боці й завжди раді вас бачити.
 
 
  З словами вдячності й привітання від випускників виступив студент магістратури спеціальності «Економіка» Олександр Чернецький. Він подякував університету, адміністрації економічного факультету, викладачам, батькам і всім, хто доклав руку в підготовку сьогоднішніх магістрів.
 
    Випускників прийшли привітати найдорожчі люди – батьки, рідні, друзі, наставники, викладачі.
 
    І от настав найочікуваніший момент свята – урочисте вручення дипломів....
  
  
  
  
  
  
  
  
     Отож, найкращі випускники одного з найкращих факультетів найкращого університету України – щасти вам!
 
  
 
Леся Воляк, Віталій Нагорний,
заступники декана економічного факультету

 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook