Виховна година зі студентами 9 групи 6 курсу факультету ветеринарної медицини

6 грудня 2023, 0:00

 Напередодні зимової сесії куратор 9 групи 6 курсу доцент кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого Ольга Тупицька провела виховну годину зі студентами групи.


Під час зустрічі куратором була акцентована увага на навчальному процесі в умовах воєнного стану, студенти ознайомилися з графіком проведення заліків і екзаменів. Особливу увагу куратор звернула на підготовку студентів до єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ) і акцентувала увагу на основних питаннях, які допоможуть успішно здати цей іспит. Ольга Тупицька провела бесіду зі студентами про їхнє ставлення до професії лікаря ветеринарної медицини, розуміння суспільної значимості своєї професії, відповідальність за якість своєї праці.
У другому питанні було проаналізовано проблему профілактики правопорушень у студентському середовищі та запропоновано куратором систему заходів нейтралізації причин і умов, що сприяють правопорушенням.
У третьому питанні обговорювались проблема фізичного здоров'я молоді, а саме: пропаганда здорового способу життя, психічне здоров'я студентів, усвідомлення себе особистістю, віра у свої сили, позитивне мислення.
Ольга Тупицька нагадала студентам про здійснення контролю за своєчасною оплатою за навчання згідно договорів (контрактів), укладених між університетом та фізичними особами.

Зустріч пройшла в теплій атмосфері. Після виховної години куратор зі студентами групи здійснили прогулянку до Голосіївського лісу й поринули в зимову казку.

Доцент кафедри біохімії і фізіології
тварин імені академіка М.Ф. Гулого

Ольга Тупицька

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook