Перші ластівки – випускники магістратури спеціальності 061 «Журналістика» – полетіли у самостійне життя

2 грудня 2023, 18:27
НУБіП України

1 грудня 2023 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся перший випуск магістрів спеціальності 061 «Журналістика».

01.12.2023 р. в стінах гуманітарно-педагогічного факультету відбулась урочиста подія: випуск магістрів. Зі вступним словом до випускників звернулась декан гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України Інна Савицька, яка зазначила, що навчання та підготовка кваліфікованих спеціалістів відбувалася в досить складний і непростий для нашої держави час, проте факультет приймав важкі виклики сьогодення та налагоджував стабільний навчальний процес в умовах війни. Інна Миколаївна побажала усім випускникам «наснаги, сил, терпіння, особистих перемог, а найголовніше – загальної перемоги».

З вітальним словом виступив проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк, який наголосив на важливості здобутих упродовж навчання знань та умінь, оскільки саме «молодь є майбутнім нашої країни. Для відбудови та розвитку держави потрібні сильні, розумні та вмотивовані молоді люди».

Згадали тих, заради кого ми отримали змогу зібратися на святі – наших героїв, які з мужністю та відвагою боронять Україну. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав свої життя у запеклій боротьбі за свободу та незалежність України.

Першими на сцену для отримання дипломів вийшли випускники спеціальності «Журналістика». Цьогоріч на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся перший випуск магістрів нашої спеціальності. Як зауважила заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету з наукової роботи Світлана Харченко, «перший випуск магістрів спеціальності «Журналістика» назавжди увійде в історію університету».

  Урочисто, під шквал оплесків випускникам спеціальності 061 «Журналістика» 2023 р. були вручені дипломи освітньо-професійного ступеня «Магістр».

Найстаранніші та найнаполегливіші студенти – Катерина Барановська, Діана Харчук, Наталія Адамчук, Тетяна Левченко, Тетяна Шинкар – отримали дипломи з відзнакою.

 

  Бажаємо нашим випускникам незгасного завзяття, безперервного руху вперед до підкорення вершин! Нехай життя тішить, надихає попри всі випробування нашого часу! Мрійте та реалізуйте свої плани під мирним небом України! І ніколи не забувайте стіни рідної ALMA MATER!

Тетяна Семашко,
професор кафедри журналістики та мовної комунікації

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook