Війна не зупинила проєкт «Я – віртуоз!»

1 грудня 2023 року
м. Київ

«Я — Віртуоз!» — масштабний проєкт, у межах якого молоді музиканти виступають у супроводі Симфонічного оркестру Українського Радіо під орудою народного артиста України Володимира Шейка. Концерти відбуваються в Будинку звукозапису Українського Радіо – одній з найбільших студій звукозапису Європи, де представлені виконавці української та світової музичної сцени.

29 листопада розпочався шостий сезон Національного проєкту «Я – ВІРТУОЗ!». На концерті побували науково-педагогічні працівники кафедри журналістики та мовної комунікації НУБіП, яких запросила на концерт ведуча українського радіо Галина Бабій. Напередодні Галина Бабій була на зустрічі зі студентами-журналістами в нашому університеті за рекомендацією нашого роботодавця Алли Діденко. Так розпочалася співпраця.

Цікаво, що під час повномасштабної війни росії проти України проєкт не зупинився. Незмінні ведучі заходу – Галина Бабій та Дмитро Хоркін.

Відомі ведучі не без гордості представили Заслужений академічний симфонічний оркестр Українського Радіо, який займає провідне місце серед найкращих симфонічних оркестрів, широко відомих в країні та за її межами. Радіоефіри, записи музики до кінофільмів та понад 10 тисяч записів світової й української симфонічної музики, що були здійснені оркестром до Фонду Українського Радіо, складають унікальну колекцію вітчизняної класики, творів сучасних українських композиторів та шедеврів світової класичної музики.

У супроводі оркестру виступали юні талановиті діти України, представляючи твори світових та українських композиторів!

Сподіваюся, що до наступних концертів з нами приєднаються студенти, – зауважила Галина Бабій, – зараз вони складуть успішно сесію і з гарним настроєм не тільки слухатимуть музику, але й спостерігатимуть за професійним записом концерту!

Всеукраїнський мистецький проєкт «Я – Віртуоз» триватиме далі! Стежте за афішами!

Марина Навальна,
професор кафедри журналістики та мовної комунікації
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook