20-ти річчя філії наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 11

7 грудня 2023 року

      6 грудня 2023 р. наукова бібліотека відсвяткувала своєю дружньою родиною 20-ти річний ювілей філії бібліотеки в навчальному корпусі № 11.

     Привітати працівників філії зібралось багато поціновувачів бібліотеки.
   З вітальним словом до присутніх звернулась Тетяна Кіщак, директорка наукової бібліотеки. Вона подякувала бібліотекаркам за невтомну та багаторічну працю. Завідувачці філії, Ларисі Задериловій, яка пропрацювала в бібліотеці 35 років, двадцять з яких очолює філію, директорка книгозбірні вручила ювілейну відзнаку та Подяку за вагомий особистий внесок у розбудову філії наукової бібліотеки у навчальному корпусі № 11.

    Також Подяки отримали Євгенія Кубровська, Любов Ковальчук та Олена Шеремета – бібліотекарки, які працювали у філії в навчальному корпусі № 11 в різні періоди, і зараз продовжують працювати.

    До гостей зі словами вдячності звернулась Лариса Задерилова, завідувачка філії бібліотеки. Вона розповіла про історію створення та розвиток філії, про співпрацю з факультетами та ННІ, про активних читачів серед студентів.

      Привітала з визначною подією бібліотеку й колишня директорка нашої книгозбірні Наталія Рогоза.
   Дмитро Войтюк, професор кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. академіка П.М. Василенка, привітав співробітників філії з ювілеєм, подякував директорці наукової бібліотеки за невтомну працю над розвитком бібліотеки та підтримці її престижу.

   До речі, Дмитро Григорович на час створення філії у навчальному корпусі № 11, очолював тогочасний Технічний ННІ й був безпосередньо дотичним до створення цієї філії.
  З привітаннями та словами вдячності також виступили Зіновій Ружило, декан факультету конструювання та дизайну, Вячеслав Братішко, декан механіко-технологічного факультету, Юрій Гуменюк, завідувач кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка.

    Дякуємо всім, хто завітав до нас на свято, вдячні за теплі слова та щирі побажання.

Неллі Маркова-Пипко,
заступниця директорки наукової бібліотеки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook