Дипломи отримали випускники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

7 грудня 2023 року

  30 листопада 2023 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулась кульмінація навчального процесу − випуск і отримання дипломів магістра.

  Цьогоріч  факультет випускає студентів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» та 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», освітня програма «Якість, стандартизація та сертифікація» відповідно денної та заочної форми навчання.               

Словами привітання для випускників відкрили урочисту частину проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша та доктор технічних наук, професор та декан факультету Лариса Баль-Прилипко, вони побажали випускникам успіхів, професійного розвитку та здоров’я у цей важкий час.               

Лариса Баль-Прилипко зазначила, що факультет пишається ними, а також завжди буде радий побачити їх на своєму порозі та з цікавими пропозиціями щодо спільного науково-практичного росту.

Гарними словами побажаннями до випускників магістрів звернулися завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, доцент, кандидат технічних наук Наталія Голембовська, завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, доцент, кандидат технічних наук Володимир Василів та завідувач кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції, доцент, кандидат технічних наук Галина Толок. Викладачі привітали випускників, побажали подальших творчих успіхів, професійного та особистісного злету, натхнення, життєвих перемог та зазначили, що це тільки початок, щоб стати професіоналом своєї справи необхідно сумлінно працювати, та не зупинятись у навчанні.                                   

       В свою чергу магістри-випускники долучились до слів подяки факультету, кафедрам та викладачам. Слова подяки були сказані старостами груп:  Микола Гудименко, Марія Галушко, Олег Макаров, вони  подякували працівникам факультету за вкладені в них сили та емоції, привітали всіх зі святом, та побажали удачі випускникам у подальшому їх житті.

Насамкінець – кілька спільних світлин на пам’ять, урочисте підкидання академічних шапок, тисячі щирих усмішок та остання у цьому навчальному році напутня лекція у давно звичних аудиторіях.

 

Любі наші випускники!

Хочемо привітати вас зі святом вашої перемоги, зі святом здійснення мрій, реалізації звершень, бо кожен з вас мріяв про цей день, про зміну своєї якості, про те, щоб бути наповненим знаннями, вміннями і навичками. Сьогодні ваша мрія здійснилася, сьогодні ви стоїте перед вибором, як і куди рухатися далі, але пам’ятайте, отриманий диплом є ключем для багатьох дверей, які до цього часу були недоступними для вас. Тому рухайтеся вперед, ставте неймовірні серйозні і глибокі завдання та не бійтеся перемагати і бути успішними.

 

 

Тетяна Розбицька, PhD
заступниця декана з виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook