Зустрічі наставників зі студентами спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

6 грудня 2023 року

Виховна кураторська година-важливий чинник проведення інформаційної, виховної та культурно-просвітницької роботи в академічній групі.
29 листопада 2023 року відбулася зустріч куратора Олександра Харчука із студентами групи МВ 22002б. Під час зустрічі наставником здобувачі вищої освіти були проінформовані стосовно необхідності дотримуватися правил поведінки під час повітряної тривоги. Також мова йшла про навчальний процес. Зокрема були обговорені питання вчасності проведення оплати за навчання, неприпустимості наявності академічних заборгованостей, правилах проживання у гуртожитку під час канікул.

Незважаючи на непростий час, настрій у другокурсників є позитивним та відчувається налаштованість на отримання фахових знань. Зустріч пройшла у дружній і позитивній атмосфері, а головне що майбутні міжнародники обмірковують питання пошуків роботи та самовизначення.
30 листопада 2023 року відбулася зустріч куратора групи МВ-23002б Тетяни Кичкирук зі студентами. Тем на обговорення було чимало. Переважно мова йшла про перебіг екзаменаційної сесії.
Куратор наголосила, що до початку екзаменаційної сесії студенти повинні здати заліки, і тільки тоді вони вважаються допущеними до здачі екзаменів.
Зокрема розглядались питання про виконання завдань на платформі Elearn, про заборгованості студентів з навчальних дисциплін, про їх швидку ліквідацію. У випадку, якщо студенти були відсутніми на парах, вони повинні обґрунтувати свою відсутність - пред’явити довідку від лікаря або інший документ, який свідчить про наявність поважної причини відсутності. Систематична відсутність на парах веде до виключення з університету.
Тетяна Василівна не оминула тему проживання у гуртожитку. У черговий раз нагадала про правила проживання у гуртожитку, дотримання санітарно-епідеміологічних норм. Надзвичайно важливим є берегти своє життя та здоров’я, і, у випадку повітряних тривог, спускатися в укриття.
На закінчення робочої зустрічі наставник побажала студентам плідної роботи, допомагати і підтримувати один одного та успішно здати сесію.
4 грудня 2023 року відбулась зустріч наставника Вікторії Хвіст з групою МВ-20003б. Були обговорені питання вчасності проведення оплати за навчання, неприпустимості наявності академічних заборгованостей, вчасне подання документів та отримання індивідуальних графіків на наступний семестр та інші важливі нагальні питання.
5 грудня 2023 року було проведено чергову кураторську годину Сергія Білана зі студентами-магістрами 1 року навчання спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Навчальні заняття позаду, перша екзаменаційна сесія магістрів-міжнародників вийшла на фінішну пряму, ще декілька зусиль і перший семестр буде подолано.
Результати пройдених екзаменів засвідчили клопітку працю студентів-міжнародників, здатність підтвердити отримані знання, уміння та навички.
Під час зустрічі було наголошено на даті початку наступного семестру, протяжності зимових канікул, виконанні фінансових зобов’язань студентами-контрактниками перед університетом, опрацюванні організаційних питань щодо магістерських кваліфікаційних дипломних робіт тощо.

 

 

 

Олександр Харчук,
куратор групи МВ 22002б
Тетяна Кичкирук,
куратор групи МВ-23002б
Вікторія Хвіст,
куратор групи МВ-20003б
Сергій Білан,
куратор групи МВ-23001м

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook