Бакалаври спеціальності «Публічне управління та адміністрування» стали чарівними помічниками Святого Миколая

7 грудня 2023 року


   Святий Миколай ніколи не відмовляє в допомозі. Саме тому 6 грудня 2023 року студенти-бакалаври другого курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» НУБІП України стали чарівними помічниками Святого Миколая, який завітав у Консультативно-діагностичну поліклініку Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» МОЗ України для поздоровлення маленьких пацієнтів.

   За ініціативою завідувача кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва ННІ неперервної освіти та туризму НУБІП Сергія Приліпка та при підтримці Старшої медсестри поліклініки Галини Рижак ми залучилися до такого важливого, потрібного, в певному сенсі по-дитячому, щемливого заходу – влаштування свята і вручення подарунків-Миколайчиків всім діткам, які в цей день мали обстеження у лікарів.

   Зустріч була не випадковою, оскільки медичний директор з поліклінічної роботи Володимир Сова є випускником магістерської програми «Публічне управління та адміністрування», який привітно зустрічав не тільки дітлахів з батьками, але і наших студентів. Завдяки доброзичливим відносинам формується справжній звʼязок та міцний фундамент співпраці всіх поколінь випускників і студентів Університету. За свою роботу студенти – чарівники та ельфи теж отримали від пана Володимира подарунки, смачну каву, можливість обстежити стан свого здоровʼя.

   Куратор нашої академічної групи Оксана Євсюкова переконана, що започаткована співпраця з Консультативно-діагностичною поліклінікою Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» МОЗ України стане постійною та довготривалою, а викладачі та студенти кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадницива з радістю долучатимуться до організації різних заходів.

   Це була справжня казка з радощами і посмішками малечі в ці трагічні часи для України. Ми всі у життєвій памʼяті маємо міцний звʼязок з нашим дитинством. А сьогодні надзвичайно важливо бути добродієм для всіх діточок, які системно, щохвилинно відчувають страх і жахіття війни. Ми знаємо, що цього свята не відбулося без мужніх велетнів – наших ЗСУ, які ціною власного життя боронять нашу державу заради цих маленьких пацієнтів, їх батьків, викладачів та студентів, заради нашого майбутнього під мирним небом. Щиро вітаємо всіх причетних до свята Святого Миколая і ДЯКУЄМО за можливість зустрічати кожний прийдешній день!

 

Яна Бабич, студентка 2 курсу
спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook