Відбулося чергове засідання кафедри овочівництва і закритого грунту

7 грудня 2023 року

7 грудня 2023 р. відбулося засідання кафедри овочівництва і закритого ґрунту. Завідувач кафедри Іван Федосій зазначив присутнім, що перший семестр 2023/2024 навчального року добігає до свого завершення, тому підходить час підбивати проміжні підсумки роботи кафедри.

Триває другий тиждень екзаменаційної сесії, завідувач кафедри прокоментував хід екзаменаційної сесії, пояснив як після її завершення буде здійснювати ліквідація академічної заборгованості.

Також нагадав присутнім про необхідність завершення оформлення результатів атестації магістрів 1 року навчання згідно Вимог про атестацію та Положень, зокрема щодо створення портфоліо на сторінці магістра, затвердження індивідуальних навчальних планів магістрів, подачу витягів із випускових кафедр.

На засіданні було доведено графік освітнього процесу на ІІ семестр 2023-2024 навчального року, а також наголошено на терміновому плануванні  кожним НПП графіку відпустки на 2024 р.

Підбиваючи підсумки засідання, завідувач кафедри Іван Федосій наголосив на необхідності організованості, згуртованості та озвучив ряд спільних завдань.

Окрім зазначеного обговорювали й інші питання, важливі для життєдіяльності та якісної роботи кафедри.

Віра Кутовенко, доцент

 кафедри овочівництва і закритого грунту 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook