Кураторська година: груднева зустіч з групою МВ 21002 б

7 грудня 2023 року

7 грудня 2023 року відбулася виховна година зі студентами 2 курсу 2 групи спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні науки та регіональні студії». Зустріч проходила дистанційно в режимі відео-конференції Webex Meet і була присвячена питанню своєчасної оплати за навчання та закінчення екзаменаційної сесії.
Також студентам було повідомлено про дотримання правил безпеки під час повітряних тривог та здійснення протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби Covid-19.
 Особлива увага була приділена питанню правил внутрішнього розпорядку проживання в гуртожитку та питанню заборони паління, вживання алкоголю і нецензурної лексики.


 Загалом зустріч майже всієї групи пройшла позитивно всі були раді один одного бачити. На завершення було привітання з прийдешніми святами.

 Бажаю моїй чудовій групі міцного здоров’я, нових звершень в Новому 2024 році! Нехай новорічні і Різдвяні свята принесуть тільки гарні новини. Нехай кожен із нас щиро радіє ялинковим вогням та веселій Коляді! Бажаю тільки позитивних змін, добра та миру!

Працюємо, навчаємося і дякуємо ЗСУ за таку можливість!
Слава Україні!
Слава її Героям
!

 

Ірина Матвієнко,
куратор групи МВ – 21002б

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook