Звіт аспірантів: чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації

6 грудня 2023, 19:09

 6 грудня 2023 року відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації, яке пройшло в онлайн форматі на платформі Zoom Meet. На засіданні кафедри була присутня декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька.


 Завідувач кафедри  Валентина Культенко розпочала засідання з питання завершення зимової сесії та організації роботи під час січня місяця, коли навчальний процес не буде відбуватися. Також наголосила на формуванні графіку чергування на кафедрі під час січня 2024 року. Також було розглянуто графік відпусток на 2023-2024 навчальний рік.


Наступним важливим питанням, яке стояло на порядку денному, був звіт аспірантів. Аспіранти кафедри представили свої звіти, які були жваво обговорені колективом кафедри, а також було заслухано відгуки наукових керівників та завідуючої кафедри. За результатами обговорення звітів аспірантів: Вікторії Шеховцової-Бурянової (Науковий керівник: канд. філос. наук, доц. Савицька І.М.), Костянтин Дерід (Науковий керівник: д.-р. філос. наук, проф. Додонова В.І.) та Георгій Кулєбякін (Науковий керівник: д.-р. філос. наук, проф. Додонова В.І.) колективом кафедри було одноголосно підтримано всі звіти та прийняте рішення атестувати аспірантів та рекомендувати їх звіти до розгляду вченій раді гуманітарно-педагогічного факультету. 


 Були заслухані звіти про поточну роботу доцента Тараса Горбатюка  та доцента Світлани Гейко, які отримали схвальні відгуки колег та були рекомендовані до затвердження.


 Також на порядку денному стояло питання профорієнтаційної роботи. Популяризуємо в соціальних мережах підготовчі курси, а також 19 грудня 2023 року відбудеться День відкритих дверей на ГПФ для дистанційної школи «Оптіма», де очікується очний приїзд понад 200 школярів 11 класів, саме тому Валентина Павлівна доручила підготувати цікаві заходи для наших абітурієнтів, які прийдуть знайомитися з нашими спеціальностями, зокрема і зі спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».


 Були обговорені інші питання життєдіяльності кафедри. На завершення засідання Інна Миколаївна та Валентина Павлівна привітали колег зі святами.

 
Працюємо!
Віримо в ЗСУ і щиро їм дякуємо!
Слава Україні і її Героям!

 


Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook