Організаційна година куратора 6 групи за результатами зимової сесії

8 грудня 2023 року

     7 грудня 2023 року відбулася online зустріч куратора Карабач Катерини Сергіївни зі студентами 6 групи 2 курсу агробіологічного факультету.
     Зустріч була присвячена підбиттю підсумків І семестру 2023-2024 навчального року. На зустрічі обговорювалися такі питання: новини університету і факультету, результати зимової заліково-екзаменаційної сесії, проаналізовані причини академічних заборгованостей та низької успішності окремих студентів. Доведено до відома студентів графік та особливості навчального процесу у ІІ семестрі.
     Після обговорення: результати зимової сесії в групі можна вважати успішними, із проблемних питань – невирішені заборгованості студентів, які знаходяться за кордоном чи не були допущені до іспитів з інших причин і зобов’язались їх терміново ліквідувати.
Також обговорили актуальні питання студентського життя, можливість дистанційного навчання у другому семестрі, необхідність термінової сплати контрактів та варіанти отримання додаткових балів до рейтингу студентів.

    Куратор привітала студентів із закінченням зимової сесії та наступаючими Новорічними святами, побажала успішної ліквідації заборгованостей, гарно відпочити з друзями і провести час з рідними, набратися енергії та сил, позитивного настрою і рішучості, ентузіазму та ідей!
 

Катерина Карабач, наставник 6 групи 2 курсу
доцент кафедри ґрунтознавства та охорони
грунтів ім. проф. М.К. Шикули

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook