Психологи-третьокурсники аналізують проміжні результати сесії

8 грудня 2023, 12:19
м. Київ

   Сесія – час високої напруги: студентові передовсім для самого себе належить перевірити глибину опанованих знань, протестувати на практиці здатність до емоційної саморегуляції, уміння вирішувати фахові проблеми. У цей період особливої ваги набуває підтримка куратора – наставника, який здатен підтримати в разі невдачі, надихнути на подальшу працю. Отож студенти групи Пс-21001 б вирішили зібратися на зум-посиденьки з куратором, щоб проаналізувати результати складених екзаменів, перевірити готовність до наступних.

 

 
   На зборах аналізували причини тимчасових труднощів, намічали перспективи свого розвитку, детально розбирали детермінанти успіху. Майбутні психологи на практиці мали змогу застосувати свої вміння для аналізу проблемних ситуацій, що виникають і їхньому спілкуванні й у взаємодії з досвідченими викладачами.
   Оскільки збори відбувалися в часі різдвяно-новорічних свят, то не оминули нагоди привітати одне одного, висловити уклінну вдячність воякам і командирам ЗСУ за можливість здобувати професію.

 Третьокурсники спеціальності 053 «Психологія» вітають професорсько-викладацький склад НУБіП України з прийдешніми святами. Закликають надавати посильну допомогу ЗСУ - тільки разом переможемо!

 

Людмила Омельченко,

доцент кафедри психології,

студенти групи Пс-21001 б
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook