Науковий журнал НУБіП України "Техніка та енергетика" акцептований у SCOPUS

10 грудня 2023 року
   Науковий журнал «Техніка та енергетика» («Machinery & Energetics»), засновником якого є Національний університет біоресурсів і природокористування України, після тривалої експертної оцінки 10 грудня 2023 року було акцептовано міжнародною наукометричною базою Scopus.

   Журнал, завдяки наполегливій роботі ректора – академіка Станіслава Ніколаєнка, служби проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка, команди вчених ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, факультетів конструювання та дизайну й механіко-технологічного, забезпечує публікаціїї оригінальних досліджень, оглядових статей та технічних нотатків авторів з різних країн англійською мовою.
   Зосереджуючись на галузях машинобудування та енергетики, журнал надає платформу для дослідників, науковців, інженерів та фахівців галузі, щоби зробити свій внесок у розвиток світових знань та розуміння у цих галузях. Основна мета журналу - сприяти міждисциплінарним дослідженням і співпраці, об'єднуючи досвід з різних дисциплін, таких як машинобудування, електротехніка, теплотехніка, електроенергетика, комп'ютерно-інтегровані технології та системи управління.
   Журнал вітає статті, які досліджують перетин техніки та енергетики, охоплюючи як теоретичні, так і практичні аспекти. Підтримуючи принципи вільного поширення наукової інформації та глобального обміну знаннями, задля з суспільного наукового прогресу триває подальша робота щодо введення цього журналу також до міжнародної наукометричної бази Web of Science. Це надасть змогу публікувати результати дисертаційних робіт з різних спеціальностей, сприяти міждисциплінарним дослідженням і співпраці у світовому науковому просторі. Вітаємо наукову громаду з досягненням та бажаємо плідної роботи!


Наталія Шевченко, начальник відділу НТІ

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook