Непереможні, бо освіченні: на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України відбувся випуск магістрів

11 грудня 2023 року
  30 листопада 2023 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів Магістра випускникам спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 207 «Водні біоресурси та аквакультура». Цьогоріч дипломи магістра за обома спеціальностями, денної та заочної форм, отримали 124 випускників, з них 21 особа − з відзнакою.

  Урочистості розпочались з Державного Гімну України та пошанування хвилиною мовчання Героїв, які загинули захищаючи Україну.

  Розпочинаючи урочистості, з вітальним словом від імені ректора та ректорату Університету до магістрів-випускників, професорів, викладачів, батьків та всіх, хто був причетний до становлення випускників як фахівців для галузей тваринництва та аквакультури, звернувся проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко.

  Валерій Васильович привітав випускників із знаменною подією у їх житті, здобуття освітнього ступеня «Магістр», зазначивши при цьому на важливості отриманих знань з тваринництва та аквакультури, оскільки суспільство завжди потребуватиме якісних продуктів харчування, левова частка яких забезпечується від розведення та утримання сільськогосподарських тварин та ведення аквакультури. Він також побажав випускникам успіхів у професійній кар’єрі та не забувати свою Alma mater.

  З вітальним словом до присутніх у святковій залі, звернувся декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Руслан Кононенко. Він зазначив, що сьогоднішній день визначний, адже студенти одного з найкращих факультетів університету отримають підтвердження своїм знанням і вмінням – диплом магістра НУБіП України. Руслан Володимирович запевнив випускників, що отримані знання і вміння дозволять знайти кожному своє місце у житті. Він вкотре підтвердив затребуваність фахівців, яких готує університет і факультет та побажав усім випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому.

  Проректор університету Валерій Іщенко та декан факультету Руслан Кононенко вручили дипломи магістра з відзнакою випускникам факультету. Традиційно, кращих випускників було нагороджено грамотами та подяками за успіхи у навчанні, активну участь у громадському житті факультету та університету.

  Дипломи звичайного зразка випускникам спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» вручали декан факультету та голова Екзаменаційної комісії, доктор сільськогосподарських наук, професор Василь Туринський.

  Випускникам спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» дипломи звичайного зразка вручали декан факультету та голова Екзаменаційної комісії, доктор сільськогосподарських наук, академік НААН України Микола Сахацький.

  По завершенню вручення дипломів, з вітальними словами виступили голови Екзаменаційних комісій, завідувачі кафедр бджільництва – професор Микола Повозніков, аквакультури – професор Віталій Бех, гідробіології та іхтіології – доцентка Наталія Рудик-Леуська.

 

 

 З привітанням до випускників звернулися їх наставники – професорки Наталія Прокопенко та Вікторія Мельник, а також доцент Вадим Марценюк.

 

  Незважаючи на те, що на період навчання випускників спочатку припала пандемія, а потім розпочалася війна росії проти нашої країни, вони згадали приємні миттєвості зі студентського життя. Побажали випускникам бути достойними синами і дочками нашої країни, та з гордістю нести почесне звання випускника факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України.

 

  Слова вдячності за отримання знання і досвід, висловили випускники Ігор Ходаківський, Вікторія Балабайка та Назарій Білько. Вони подякували рідному університету в особі науково-педагогічних працівників, адміністрації факультету та всім іншим хто був причетним до їх професійного становлення. Також вони зазначили, що це найкращий заклад вищої освіти, де готують висококваліфікованих фахівців і патріотів України.
 На завершення, звертаючись до випускників, декан факультету Руслан Кононенко зазначив, що вони є гордістю факультету та НУБіП України, від яких залежить майбутнє нашої держави. Побажав, щоб їх життєва дорога була легкою та цікавою, сповненою захоплюючих пригод, неймовірних відкриттів і неперевершених звершень. Щоб особисті надбання та скарби душі – доброта, щирість, совість – допомагали досягати нових вершин.

    Vivat Academia, Vivant professores! Vivat membrum quodlibet, Vivant membra quolibet, Semper sint in flore!


Василь БОЧКОВ, Микола ВОЙНАЛОВИЧ,
заступники декана

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook