Ректорат: допомога ЗСУ, завершення екзаменаційної сесії та рейтинг науково-педагогічних працівників

11 грудня 2023 року

 

 

11 грудня 2023 року відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на санітарно-епідеміологічній ситуації, необхідності суворого дотримання безпекових правил, використання укриттів під час сигналу «повітряна тривога».

  14 грудня відбудеться розширене засідання ректорату, присвячене підсумкам екзаменаційної сесії, результатам опитування студентів, звітній кампанії.

 

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про профілактичні заходи з убезпечення від захворювання на ГРВІ. З 4 по 10 лютого запланований прийом документів вступників до аспірантури. З наступного тижня починається атестація аспірантів.

  Учений секретар Оксана Барановська зупинилася на підготовці звіту про діяльність колективу в 2023 році.

 

  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про завершення зимової екзаменаційної сесії, підготовку до наради щодо акредитації освітніх програм у січні 2024 року, перевірку рейтингу за 2023 рік, підготовку звітної інформації про результати наукової діяльності університету у 2023 році, хід звітної кампанії підрозділів про виконання науково-дослідних робіт, стан використання та залучення коштів на виконання досліджень. В НДГ заплановані проведення балансових комісій то збори трудових колективів.

 

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський повідомив про рішення комісії Міністерства освіти і науки щодо виділення додаткових чотирьох місць державного замовлення для пільгових категорій студентів.
  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик закцентував на підготовці плану профорієнтаційної роботи на січень. Триває другий етап перевірки рейтингових показників діяльності науково-педагогічних працівників у 2023 році.

  Голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко проінформував про проведення новорічного свята для дітей працівників університету. Для проведення конференції трудового колективу підготовлені всі необхідні матеріали.
  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький повідомив про участь делегації органу студентського самоврядування в міжнародних та всеукраїнських заходах. Цього тижня запланована передача автомобіля для підрозділу ЗСУ в межах волонтерської роботи студентства.

  Директор студмістечка Сергій Стецюк доповів про початок роботи автоматів по очищенню води в гуртожитках. Спільно зі студентськими радами гуртожитків стартувала акція з виготовлення окопних свічок, які разом з «скриньками тепла», в які будуть зібрані теплі речі, будуть передані на передову.
  Начальник відділу координації діяльності відокремлених підрозділів та дистанційного навчання Олександр Санченко доповів про перебіг освітнього процесу у студентів заочної форми навчання між кафедральних лабораторій, екзаменаційної сесії в коледжах та інститутах.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про благоустрій укриттів, ремонтні роботи в гуртожитках, очищення території від снігу, контроль за тепловим режимом в кампусі.

  Підбиваючи підсумки, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на дорученнях ректора Станіслава Ніколаєнка.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook