Атестація аспірантки 4-го року навчання Анни Василівни Куровської

7 грудня 2023, 15:06
Процес проходження атестації аспірантів кафедри є важливим етапом у реалізації наукової та освітньої складової дисертаційної роботи аспіранта.
На кафедрі екології агросфери та екологічного контролю НУБіП України до даного питання відносяться досить серйозно. Саме тому, під час проходження атестації 4-го року навчання аспірантки Анни Куровської, колектив кафедри прослухав звіт аспірантки щодо виконання наукової складової відповідно до Індивідуального плану аспіранта та План-проспекту дисертаційної роботи. Анна Василівна Куровська продемонструвала результати дисертаційної роботи відповідно до завдань роботи, обґрунтувала показники наукової складової дисертаційної роботи, а саме назвала кількість опублікованих наукових статей, тез доповідей та участі у міжнародних та національних науково-дослідних проектах.
Керівниця аспірантки, доцент кафедри Віта Петрівна Строкаль засвідчила колектив кафедри, що Анна Василівна Куровська виконала критерії Індивідуального навчального плану, зокрема у неї опубліковано 8 наукових статей фахових виданнях України (при плануванні 5), 10 тез доповідей (при плануванні 10) та 1 стаття у міжнародному журналі, що відноситься до баз даних Scopus/WoS.
В ході дискусій, колектив кафедри екології агросфери та екологічного контролю одноголосно вирішив затвердити звіт аспірантки Анни Василівни Куровської, атестувати її за результатами наукової складової Індивідуального навчального плану.
 
 
Секретар кафедри,

Ганна Сербенюк 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook