Туристичний клуб НУБіП України у Львові

12 грудня 2023 року

    Дев'ять членів «Туристичного клубу НУБіП України», представників різних спеціальностей, вирушили до Львова. Студенти вирішили відвідати місто з метою ознайомлення з його історичними пам'ятками, скуштувати місцеву кухню та відпочити.


   Львів, одне з найбільших за величиною міст України, є популярним місцем для проведення канікул та вихідних. Місто має багате історичне та культурне минуле. Окрім того, володіє яскравою архітектурою, в якій відображається багатогранна історія. Львів славиться жвавим мистецтвом і культурним життям, безліччю музеїв, галерей і театрів. Студенти, які вирушили подорожжю у Львів, були вражені його красою і відзначають його як дуже пам’ятне та гостинне місто.

   Учасники туристичного клубу вирішили створити власну подорож до Львова, тому спочатку провели дослідження, щоб дізнатися більше про місто. Вивчали історію, культуру і традиції даного регіону. Також дізналися про сучасне життя і про те, що цікавого пропонує місто туристам. Після того, як студенти зібрали достатньо інформації, вони почали розробляти маршрут подорожі.

   Члени клубу після розміщення в одному з хостелів у центрі міста відразу ж почали досліджувати Львів. З цікавістю відвідали площу Ринок, Оперний театр, Ратушу, Личаківське кладовище та інші історичні пам'ятки.

   Побували в музеях, галереях й інші культурних закладах. Крім того, студенти скуштували місцеву кухню.

   Молодь провела у Львові два дні і залишилася задоволеною відпочинком. Учасники туристичного клубу довели, що молода й ініціативна група може створити цікавий та пізнавальний тур. Вони назвали Львів прекрасним містом з багатою історією, культурою і атмосферою, яка змушуватиме повертатись в міста Лева знову і знову.

   Варто відзначити, що орім подорожей, клуб пропонує також:
• Походи в гори.
• Велосипедні маршрути.
• Знайомства з цікавими людьми, які поділяють ваші інтереси.
• Теоретичні заняття.
• Тренування зі спортивного туризму.
   Студентський клуб спортивного туризму - це чудова можливість для всіх, хто любить активний відпочинок і подорожі.

   Спортивні тренування клубу проводяться кілька разів на тиждень, зазвичай ввечері. Відвідини тренування – це нагода:
• Покращити свою фізичну форму.
• Навчитися основам різних видів активного дозвілля.
• Зустріти нових друзів.
• Побачити нові місця.

  Якщо ви хочете подорожувати Україною та світом, залучатися до активного відпочинку та зустрічати нових цікавих людей, тоді запрошуємо до туристичного клубу! Слідкуйте за нашими новинами на сайті та в соціальних мережах.
   Приєднуйтесь до нас і отримуйте задоволення від подорожей та активного відпочинку!


Тетяна Савельєва,
член ТК НУБіП, студентка 2 курс спеціальності «Туризм і рекреація»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook