Консультативна робоча зустріч «Підготовка до написання кваліфікаційної бакалаврської роботи (проект)»

13 грудня 2023 року

     11 грудня 2023 р. відбулася консультативна робоча зустріч викладачів кафедри готельно-ресторанної справи та туризму і студентів 4 курсу Освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес», ініціатором якої стала гарант освітньої програми Гопкало Лариса Михайлівна.

   Вибір теми, визначення змісту кваліфікаційної роботи, особливості здійснення концептуального обґрунтування авторського проекту, базові питання, які були обговорені учасниками зустрічі.


   Гарант програми доповіла про методичні вимоги до написання бакалаврської кваліфікаційної роботи, важливості дотримання календарного плану, що відображений у Завданні до виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти, та вибудови змістовного насичення пунктів розділів роботи, наголосила на безпрецендентному дотриманні правил академічної доброчесності.
   Кожна тема кваліфікаційної роботи є унікальною, була сформована відповідно вибору студента та узгоджена з науковим керівником, що відповідає демократичному та студентоцентричному підходу у вибудові індивідуального вектору освіти кожного здобувача вищої освіти.

   Такі зустрічі є корисними і для наукових керівників бакалаврських кваліфікаційних робіт, адже навіть маючи великий науково-педагогічний досвід, викладачі потребують участі у науково-методичній дискусії щодо удосконалення роботи зі студентами, підвищення якості освіти.


   Зустрічаючись з новими викликами ведення бізнесу в умовах війни, економічної та політичної нестабільності, що вимагає нових підходів до пошуку нових ідей проектів готельних і ресторанних підприємств, впевнені, що спільні зусилля викладачів і студентів у написанні бакалаврських кваліфікаційних робіт стануть не тільки гарним завершенням здобуття вищої освіти, а й знайде практичне впровадження студентських авторських проектів у реальний бізнес.

Лариса ГОПКАЛО,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook